Beste Berina rechttrekken crèmes beschikbaar in India - De Top 10Berina is Thailand's hoogste haarverzorging merk, dat werd opgericht in het jaar 195 is uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om zijn reputatie in alle haarstyling en behandeling van producten voor professioneel gebruik. Ze bieden ook een breed scala van haarkleuren. Berina rechttrekken crèmes en producten zijn van hoge kwaliteit en kwaliteit, die wereldwijd bekend zijn.

Hier is de lijst van de top 10 Berina crèmes strijken:


Berina EXTRA steil haar rechttrekken crème:

Dit rechttrekken crème is gemakkelijk aan te brengen. Houdt ook de elasticiteit van het haar voor het aanbrengen. Breng aan op schoon, droog haar. Laat gedurende 20 minuten en spoel na met schoon water. Voor het beste resultaat, gelden Berina haar spa. Dit geeft je haar gezond en glanzend. Het zal ook het verhogen van het volume van het haar.

Prijs: Rs. 625

Crème Berina stijltang:

De crème geeft haar zijdezacht en recht in een mum van tijd. Berina straightening crème ingrediënten zoals thioglycolzuur 00% w/w natriumbromaat 100% w/w. Deze crème is verkrijgbaar in verschillende maten:

 • 60gm
 • 110gm
 • 300 gm

Voor het beste resultaat volgt u de instructies op de verpakking. Volg deze met Berina Fixer Neutralizer.

Prijs: Rs.573

Berina Extra Cream wet:

Berina crème Extra straight is de beste van alle crèmes rechttrekken. Het pakket bestaat uit een crème en neutraliserende rechttrekken balsem. Deze crème zal uw haar er springkasteel.

Deze crème rechtzetten het haar, vermindert kroes en ontspant krullen. Berina Straight Extra is zeer effectief en geeft het haar langdurig, glad en zijdezacht. Dit kan ook gebruikt worden op geverfd haar, van nature krullend of chemisch behandeld. Ze zijn verkrijgbaar in de maten:

 • 100 gm
 • 250 gm
 • 500gm

Prijs: Rs.273

Berina strijken Cream Professional:

Berina professionele haar rechttrekken crème transformeert je natuurlijke krullen in het haar, rechte zijdeachtig. Het is een crème geschikt voor strijken. Dit maakt het haar zacht, beheersbaar en mooi.

Inhoud van de verpakking:

 • Berina strijken Forte Cream Formula Hair Resistant (50g)
 • Berina haar Neutralizer Cream (50g)

Prijs: Rs.774 per 50g

Berina - Pro Cream rechter haar rebonding:

Deze crème wordt gebruikt om rebonding haar dat zachtheid Lang haar geeft. Deze crème kan verminderen kroezen, krullen ontspannen en geven het haar ultra-recht. Dit is ook veilig te gebruiken op gekleurd, krullen of chemisch behandeld.

Deze crème is een onderdeel van de professionele lijn van producten Berina strijken; dus het wordt meestal gebruikt door haar deskundigen en stylisten in salons en salons.

Prijs: Rs.2, 400

Berina Force Straight System Cream Intense:

Deze crème transformeert rechtzetten golvend of krullend haar poker steil haar in een mum van tijd. Probeer niet en zie het verschil!

De doos bevat:

 • 1 tube Straightening Cream Berina Intense - 60 ml
 • 1 tube Berina Fixer Neutralizer - 60 ml

Prijs: Rs. 5702

Unieke oplossing Berina Haar:

Unieke Berina Solution beschermt natuurlijke glans en de gezondheid van uw haar haren tijdens een rechttrekken proces. Deze bevat polysorbaat 20, natriumbenzoaat en chlooraceetamide + Camellia sinensis Leaf Extract.

Deze ingrediënten beschermen en conditie beschadigd haar. Deze formule geeft een ongelooflijke glans, textuur en body aan je haar stijl.

Prijs: Rs.360

Berina Straight - Hair Straightener Cream:

Berina stijltang crème zal je de look wenselijk zonder veel inspanning te geven. Berina rechttrekken crème heeft ingrediënten zoals thioglycolzuur 00% w/w natriumbromaat 100 % w/w.

Prijs: Rs.300 per 110gm

Berina strijken Cream:

Berina stijltang crème geeft een ongelooflijke glans, textuur en body aan uw stijl van poker steil haar.

Stappen te volgen:

 • Reinig en droog het haar.
 • Breng de crème op het haar grondig met een borstel.
 • Recht haar kammen van de wortels naar de tips.
 • Verlaat room en kam voor 20-30 minuten.
 • Spoel en droog met een handdoek.
 • Solliciteer Berina Fixer Neutralizer.
 • Spuit water om het haar te bevochtigen; haar en masseer de hoofdhuid.
 • Spoel en zet het haar.

Prijs: Rs.490

Berina Straightener Cream extra om je look te veranderen:

Berina crème straight Extra is een perfecte keuze voor het strijken. Dit pakket bevat rechttrekken room en neutraliseren balsem.

Dit is ook een zeer effectieve manier om je haar steil poker te maken. Deze crème zal uw haar steil te maken, te verminderen kroezen en ontspant krullen. Dit is ook veilig te gebruiken op gekleurd, krullen of behandeld.

Prijs: Rs.893 per 200ml

Als het gaat om het kiezen van de beste rechttrekken haarcrème, Berina wint handen naar beneden! Ik hoop dat je vond de lijst nuttig.

Verlaat uw commentaar hieronder. Tot dan houd het trendy!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha