Beste beentje Mehandi Designs - Onze Top 10Eeuwenlang werden Voeten gebruikt als canvas voor een kunstenaar om verschillende ontwerpen mehndi trekken. In India en in sommige culturen, wordt mehndi toegepast op de handen en voeten van een bruid tijdens bruiloften en andere belangrijke gelegenheden. De tekening op de voeten kan volledig worden gecoördineerd met die van de handen of kunnen verschillend zijn. Met het gebruik van zwart, rood en oranje henna, kunt u verschillende modellen en stijlen van mehndi ontwerp voet nemen.

Hier is een lijst van enkele van de beste ontwerpen van de voet Mehndi


Dit ontwerp Mehndi is een voorbeeld van design Mehandi Rajasthan. U kunt de typische "spiegel die de kunst op", indien het ontwerp van beide voeten zijn exact hetzelfde en daarom zijn spiegelbeelden van elkaar zien.

De pauw motief is ingericht, met een aantal ingewikkelde ontwerpen. Het geldt alleen voor de voeten dat geeft een niet-rommelig.

Dit ontwerp Mehandi is ideaal voor bruiden en voor alle gelegenheden voor het huis of festival.

Zwarte mehndi wint snel aan populariteit wereldwijd. Deze voet mehndi mehndi gedaan met alle zwarte werpt een blik op de eigenzinnige traditionele mehndi ontwerp. De tab model sluier wordt gebruikt om de meeste van de ruimte in het blad motief van mango dekken. De modellen van beide voeten zijn verschillend van elkaar waardoor dit ontwerp uniek uiterlijk.

Dit ontwerp van de voet is een perfect voorbeeld van design Mehandi Arabisch. Alleen bloemen en bladeren motieven vet worden gebruikt ter dekking van de voeten, in een typisch Arabische stijl. Dit ontwerp is netjes verdeeld, gemakkelijk te ontwerpen en eenvoudig aan te brengen. Deze voet mehndi ontwerp kan worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden en bij elke gelegenheid.

Een ander voorbeeld van "reflecterende spiegel kunst", het ontwerp van beide voeten volledig replica van elkaar. Het eerste gedeelte van de voet bedekt met een vel sluier en bloemen en bladeren vallen de hele voet en zich tot het midden van de benen. Dit ontwerp Mehndi is geschikt voor bruiden.

Arabic Mehndi kunst is zeer populair over de hele wereld vanwege zijn eenvoud en abstracte ontwerpen. Het ontwerp van bloemen en bladeren van de duim en strekt zich uit tot de kuit. Black mehndi wordt gebruikt om de grenzen te trekken en henna wordt gebruikt om het volledige ontwerp vullen.

Dit ontwerp wordt een moderne draai aan de traditionele mehndi ontwerp. In tegenstelling tot de gebruikelijke patronen, is het ontwerp getekend alleen de zijkanten van de voet. Ingewikkelde details zoals mango bladeren zijn gevuld met het model blad van ijsvorming. Het project werd bereid met mehndi zwarte die het uiterlijk verbetert. Deze voet mehndi ontwerp kan worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden.

Dit is een van de tekeningen voet mehandi is een voorbeeld van deze kunstvorm Marwari mehndi. Veel ingewikkelde details werden toegevoegd, die een traditionele uitstraling van dit bijzondere ontwerp geeft. Het ontwerp heeft betrekking op de hele voet en waarom de zon aan het eind zal zeker voldoen aan de bruiden.

Als je een beginner bent in de kunst mehndi, dan kunt u proberen dit bijzondere ontwerp. Dit ontwerp is zeer geschikt voor eenvoudige gelegenheden of voor mensen die niet willen gaan over de top. Het blad patroon voegt schoonheid aan de enkels.

Dit is de perfecte keuze voor bruiden die houdt van design Mehndi uitgewerkt op hun trouwdag. Een zeer eenvoudig ontwerp Mehndi is getekend op de voeten met henna oranje. Sparks in verschillende kleuren worden gebruikt om het volledige ontwerp bestrijken. Kleine transparante stenen zijn voorzichtig over het project geplaatst om een ​​meer uitgebreide geven.

Met het juiste gebruik van zwart, rood en oranje henna, kunt u verschillende tinten toe te voegen aan het ontwerp. Het bloemmotief lijkt prachtig mooie make deze vorm van het ontwerp voor een bruid. Gouden glitters werden gebruikt om de uiteinden van het bloemmotief vestigen op een unieke look te geven. Kleine gekleurde stenen in gouden kleur zijn zorgvuldig gepositioneerd op de tekening. . Als u op zoek bent naar een andere voet mehndi bruid, zodat het ontwerp is opgestoken duim van ons.

Probeer niet en vergeet niet te laten vallen in de reacties hieronder.

Afbeeldingen: Google, Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha