Beste been ontwerpt Mehndi - Onze Top 8 PicksDe benen zijn een heel mooi schilderij voor de indiening Mehndi. Het is een traditie voor de Indiase bruid om mehndi beide handen en benen van toepassing. En deze kunst is niet alleen voor bruiden, iedereen die bereid is om te versieren uw voeten kunt proberen.

We houden van de mehndi verschillende effecten geeft de voeten. Hier zijn een aantal mehndi ontwerpen been te beginnen.


Mehndi Designs Benen

Dit is een van mehndi ontwerpen voor de benen ziet er zeer stijlvol en zal elke vrouw voelt als een koningin. De ingewikkelde ontwerpen en spreken zeer weinig details over de bevoegdheid van de kunstenaar. Het heeft een soort ontwerp enkelbandje in de buurt van de enkels waardoor het lijkt nog mooier. Wij houden ook van het unieke ontwerp en perfecte details die het een uitstekende keuze te maken.

Dit ontwerp is een eenvoudige manier om een ​​beetje 'mehndi om je voeten te voegen zonder te kijken over de top. Wij willen hoe het ontwerp begint vanaf de voeten en die zich op de zijkant van de voet. De belangrijkste motieven die hier gebruikt zijn bloemen en zijn altijd een goede keuze voor bruiden en iedereen tijdens bruiloften.

Deze prachtige één van Mehendi ontwerpen voor het been is zeer elegant en past perfect bruiden. We houden van de stof verschillende patronen op de voeten dat het hele gebied te vullen, maar geen rotzooi niet maken. Wij willen ook de mix van traditionele en moderne patronen in mehndi. De tekening toont een groot aantal fijne details dat dit een goede keuze voor bruiden maken.

Zwarte mehndi ontwerp wordt steeds zeer populair onder indianen die graag tekeningen prominent geworden. Die een thumbs up krijgt van ons - in dit ontwerp, kunnen we een aantal ingewikkelde patronen prachtig gemaakt zien.

We weten dat velen van jullie de voorkeur aan kleine, design zonder franje eerder dan degenen met de ingewikkelde details en zeer fijn. Dus, hier is een prachtig ontwerp dat weinig ingewikkelde patronen heeft. We kunnen een aantal florale motieven en thema's geïnspireerd Arabische stijl in dit ontwerp te zien. Het is een uitstekende keuze voor mensen die houden van deze ontwerpen.

Dit is ook een mooi mehendi design met zeer fijne details in de voorkant van de voeten en tenen. Maar het centrale deel van de voet is open gelaten veel minder het ontwerp wordt gedaan in dit deel. Het ontwerp is een geweldige combinatie van moderne technologie en traditionele modellen.

Deze tekening zal goed op iedereen, ongeacht leeftijd en gelegenheid. We houden van de florale patronen en eenvoudige ontwerpen en tinten gemaakt met behulp van mehndi. De florale patronen en motieven op de vingers zijn vrij uniek en maken het de ideale keuze voor modieuze vrouwen.

Dit ontwerp is groot voor bruiden en bruiloft gelegenheden. Er zijn traditionele bloemmotieven en traditionele Indiase mehndi wordt gebruikt om dit ontwerp te maken. Wij willen de manier waarop het ontwerp wordt gevormd up - die begint op de voeten en dan strekt zich uit tot het middelste gedeelte van de onderbenen.

Ik hoop dat je hield deze ontwerpen Mehndi been. Wat is uw voorkeur?
Afbeeldingen: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha