Beste Ayurvedische Haarverzorging - Onze Top 10Ayurveda is een oude en belangrijke gebied van de wetenschap die zich bezighoudt met de geneeskunde. Het is een traditionele praktijk van de geneeskunde in India, die natuurlijke manier van genezing leert. Ayurvedische Hair producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Amla, shikakai, Bhringraj en diverse andere inheemse grassen.

Deze producten zijn zeer populair onder de massa's als ze geen bijwerkingen of op het haar of de hoofdhuid. Vandaag presenteren we de beste 8 producten voor haarverzorging ayurvedische die je absoluut moet proberen!


Ontdek de beste producten 8 Ayurvedische Hair Care:

Kama Ayurveda Bringadi intensieve haarbehandeling:

Haar olie is een van de meest essentiële stappen in haarverzorging. Deze olie bevat ayurvedische amla hair, sesamolie, extracten van melk en indigo (Neeli). Stimuleert de haargroei, waardoor ze dikker, glanzend en helder. Met regelmatige toepassing van deze olie, de verschijning van roos reduceert grotendeels. Het bevat ook drop, hetgeen een antiseptisch en helpt bacteriële en schimmelinfecties weg te houden ook. De olie werkt als een natuurlijke conditioner voor het haar en houdt het zacht, soepel en gevoed.

Vitaliserende Khadi Ayurvedische Hair Oil:

Khadi is een bekend merk dat en ayurvedische producten en natuurlijke kruiden produceert. Dit haar olie bevat extracten van sesam, kokosolie, wortel zaad en dan rozemarijn en zoethout. Het revitaliseert het haar en bevordert mooi, helder, lang en glanzend haar. Helpt voorkomen dat voortijdige haaruitval en vergrijzing. Heeft minerale olie en parabenen gratis- niet bevatten.

Khadi Amla Hair Oil:

Amla of Indiase kruisbes haar voordelen op vele manieren. Regelmatige toepassing van vermindert kroezen, voorkomt gespleten haarpunten en voedt ze. Voegt stuiteren en natuurlijke glans. Deze olie heeft natuurlijke ingrediënten zoals Amla, Haldi Bringraj en Daru. Laat de olie gedurende ten minste twee uur voordat je je haar wast voor de beste resultaten. Amla heeft een sterke geur en een dikke consistentie.

Bos Essentials Ayurvedische Head Massage Oil:

Bhringraj olie is zeer populair vanwege de voordelen voor haarverzorging. Het wordt gebruikt om problemen zoals haaruitval, kroeshaar en roos te behandelen. Deze olie bevat als een essentieel ingrediënt Bhringraj met sesamolie en amla, melk en kruidenextracten. Stimuleert de haargroei, vermindert de roos en geeft veerkracht en glans. Voor het beste resultaat, masseer het haar en bedek je hoofd met een warme handdoek, zodat de olie dringt diep in de hoofdhuid. Dit ontlast onmiddellijk stress en kalmeert het lichaam en geest.

Biotique Musk Root Pack voor haar en hoofdhuid:

Velen van u zou kunnen hebben om te genieten van styling tools zoals stijltang, curling staaf, haardroger, haargel en sprays. Hebben blijvend nadelig effect op je haar en maak het dan droog, beschadigd en broos. Het leidt ook tot voortijdige vergrijzing en verlies van haar extreme. Voor de gezondheid van uw haar te herstellen, gebruikt u het pakket wortel haar mos. Het bevat een unieke combinatie van kruiden zoals amla poeder, Bhringraj Bael stof en stof. Het pakket het revitaliseren van de hoofdhuid, voegt stuiteren om het haar en vermindert haaruitval.

Lotus Herbals Kera Veda actief Herbal Tonic:

Hebt u last van haaruitval voor een lange tijd? Heb je geprobeerd alle mogelijke shampoos, conditioners en tonic om het te bestrijden en u niet tevreden bent met de resultaten? Dan moet je proberen de Kera Veda Tonic actief. Zorg haar val probleem chronisch. Bevat ingrediënten kruiden en ayurvedische als MLA, kamfer en arnica. Stimuleert de haargroei, voorkomt vroegtijdig grijs worden en vermindert hoofdroos.

Khadi honing en amandelolie Shampoo:

Deze shampoo is geschikt voor droog en broos haar. Het herstelt de vitaliteit, maakt het haar zacht, veerkrachtig, soepel en eenvoudig te bedienen. Reinigt stof en verontreinigende stoffen uit de hoofdhuid en het haar grondig. Deze shampoo helpt roos en hoofdhuid ontsteking. Het voedt het haar, hydrateert en geeft glans.

Ayur Herbal Shampoo:

Deze shampoo bevat natuurlijke ingrediënten zoals Amla, Reetha en Shikakai, die bekend staan ​​als de beste wasmiddelen. Maakt het haar zeer glanzend en gezond van binnenuit. De shampoo reinigt de hoofdhuid, maar houdt ook haar natuurlijke oliën. Ayurvedische extracten erin zijn goed voor conditionering die gespleten haarpunten en broos haar voorkomt.

Dit zijn de beste ayurvedische producten voor het haar. Welke shampoo je proberen? Of hebt u een van de bovengenoemde producten gebruikt? Schiet ons een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha