Beste Avon lipgloss - De Top 10Avon Lip Gloss - top 10

Hoewel het zeer moeilijk te Avon producten, de kwaliteit is gewoon geweldig en dat ook tegen betaalbare prijzen. Vandaag gaan we naar de top 10 lipgloss van Avon merk presenteren en we zijn er zeker van je gaat houden. Lip glossen zijn echt veelzijdig; ze kunnen alleen worden gedragen om een ​​glanzende afwerking te krijgen of u kunt ze brengen ook op de top van de lippenstift om zowel de helderheid en kleur te bereiken. Hieronder vermeld de top tien tinten avon lipgloss.

Goldshine Avon Lip Gloss in Ruby Luster:

Deze gloss is diep roze kleur en bevat ook shimmer, maar het glinstert niet langer de macht helemaal. Voegt glans en kleur op de lippen in een schot, dat is lovenswaardig. De formule is romig en dan, houdt de lippen gehydrateerd en gehydrateerd, zelfs na vervagen. Blijft gedurende 3 uur en dan laat een lichte roze tint. De textuur is romig, maar niet plakkerig en licht.


Prijs: 199 INR

Avon Lip Glaze Wears Intense Gloss in Cherry Liquer:

Deze lipgloss Avon is een donker roze lipgloss dat gaat om alle huidtinten aan te passen. Geleverd in een verpakking mooie transparante en de applicator is gemakkelijk te gebruiken. Het is niet kleverig en blijft gedurende 3 uur en vervolgens laat een tint. Dit is een goede lipgloss gepigmenteerd.

Prijs: 200 INR

Avon Gewoon Pretty Swirl Lip Gloss-Very Berry:

Als u op zoek bent naar een heldere roodachtige roze lipgloss, lipgloss dan is dit voor jou. Het wordt geleverd in een mooie verpakking die gemakkelijk te vervoeren. De formule is licht en textuur is licht. Blijft gedurende 3 uur op de lippen en dan laat een roze tint op de lippen. Kleur is zeer gepigmenteerd en een schot is genoeg om de gewenste kleur te krijgen.

Prijs: 189 INR

Avon Perfecte Draag Extra Lasting Lip Gloss-Never Ending Naakt:

Zoals de naam al zegt, het is een mooie kleur die overeenkomt met het blote Indiase meisjes goed is en niet uit te wassen. Naakt is de nieuwste trend en als je op zoek bent naar niet-kleverige, romige lipgloss, dan is dit voor jou. Het is gepolijst en blijft gedurende 5 uur. Zelfs na het langzaam verdwijnen, houdt nog steeds de lippen gehydrateerd en gehydrateerd. De textuur is licht en voelt niet zwaar op de lippen.

Prijs: 329 INR

Avon Perfecte Draag Gloss Eternal Rose:

Deze lipgloss is verkrijgbaar in een verpakking reizen vriendelijk met een applicator geweldig. Het heeft een aangename geur van vanille en de eeuwige schaduw roos is een mooie roze perzik glinstert met licht. Maak je geen zorgen, het glinstert zijn niet groot en niet te kijken over-the-top. Het heeft goede uithoudingsvermogen en er is geen noodzaak om bijwerken en regelmatig.

Prijs: 329 INR

Avon Lip Gloss Gewoon mooi:

Deze lipgloss van Avon wordt geleverd in een kleurige verpakking tegen een betaalbare prijs. Het is verkrijgbaar in kersen kus, fuchsia, paars en verlangen. U kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. De lipgloss blijft soepel en gehydrateerd gedurende 4 uur. De glans bevat ook shimmer maar niet over-the-top niet kijken.

Prijs: 189 INR

Roller Avon Lip Gloss:

Deze lip gloss komt in drie varianten, maar is iets gepigmenteerd en kan worden gebruikt voor lippenstift glanzend karton. Blijft gedurende 3 uur dat is leuk. U kunt ook alleen dragen om de kleur van het licht en schittering te krijgen. Het wordt geleverd in een mooi pakket dat gemakkelijk kan worden uitgevoerd. En 'ideaal voor college meisjes die van heldere kleuren.

Prijs: 298 INR

Glow Avon Smooth Mineral Lip Gloss-natuurlijke:

Deze lipgloss is een roze tint, die zeer gepigmenteerd en een schot is genoeg om de donkere lippen te verbergen. De textuur is zacht en glijdt gemakkelijk over de lippen. Geeft mooie kleur, glans en glans aan de lippen. De schittering blijft gedurende 5 uur zonder te verbleken en hydrateert ook de lippen. Natuurlijke glans is een grote schaduw voor lippen gepigmenteerd.

Prijs: 346 INR

Avon Extra Lasting Lip Gloss-Perpetual Pink:

Deze glans is peachy roze kleur die de natuurlijke uitziet. Blijft gedurende 5 uur zonder te verbleken en houdt ook de lippen gehydrateerd. De textuur is romig en is niet plakkerig en licht. Geeft glans en glanzende afwerking geeft het aan zijn lippen. Als u houdt van roze lipgloss dan is dit het proberen waard.

Prijs: 329 INR

Avon Perfecte Draag Extra Lasting Lip Gloss Plum-Persistent:

Deze schaduw is een donkere pruim tint die zeer gepigmenteerd en je hoeft alleen maar een keer vegen om de kleur plum perfect te krijgen. De formule is romig, maar niet plakkerig, waardoor het ideaal is voor een betaalbare prijs. Deze schaduw zal er goed uitzien op alle huidtypes en blijft gedurende 4 uur dat is lovenswaardig voor een lipgloss. Als je van donkere glossen dan is dit het proberen waard.

Prijs: 329 INR

Waar wacht je nog op? Haal deze geweldige lipgloss van Avon en zeg hallo tegen prachtige lippen! Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha