Beste Apotheek Facial Kit beschikbaar in IndiaGezichtsbehandelingen zijn een geweldige manier om terug te keren naar de verloren licht op je gezicht. Het doen van een gezichtsbehandeling bij de salon geeft u geweldige resultaten, maar het zal een hoop hard verdiende geld te kosten. Maar maak je geen zorgen, er zijn verschillende alternatieven die je kunt proberen thuis. In de afgelopen tijd zijn veel merken die zijn gekomen met apotheek professionele gezichtsbehandeling kits die worden verkocht in bulk of in de vorm van een pakket. Deze zijn eenvoudig te gebruiken en indien correct gedaan, kan het effect van een gezichtsbehandeling bij de salon te geven. We hebben een lijst van de beste van deze voor u.

Best Facial Kit Apotheek


VLCC Facial Kit

Zes nieuwe gezicht? Of ik weet niet welk type past bij u? Of wil je gewoon een gezicht voor de gelegenheid te proberen? Nou VLCC heeft een aantal mini-kits voor vele gezichtsbehandelingen. Ze kwamen met het gezicht kit zoals fruit gezicht kit, Facial Kit anti-tan, parel eerlijkheid gezicht kit, goud gezicht kit, parel gezicht kits en nog veel meer. Ze komen in pakketten en hebben alle verschillende elementen in hoeveelheden eenmalig gebruik sachets. Ze bevatten instructies voor de gebruikers. Ook deze zijn zeer betaalbaar.
Deze kits zijn geprijsd meestal rond 150rs 200rs dat is veel lager dan krijgt een gezicht op de salon.
Ze hebben ook gestart met een reeks van de show, dat is een beetje 'duur, met variaties zoals Insta gloed van het gezicht, gezicht huidverstrakking, gezicht en andere vruchten. Deze kunnen meerdere keren worden gebruikt. Dit wordt genoemd als een van de beste gezichtsuitdrukkingen apotheek kit ooit!

Lotus Facial Kit:

Lotus biedt ook verschillende gezichtsuitdrukkingen kit in mini-versies om tegemoet te komen aan mensen die houden van het gezicht doen thuis. Dit merk is zeer populair over de hele wereld vanwege zijn natuurlijke ingrediënten enige klacht. En ze hebben zeker in geslaagd om een ​​aantal goede kwaliteit producten die voldoen aan het verzoek geleden uit te brengen. Natuurlijke glans huid stralend gezicht kit is één van deze producten. Het 'een redelijke prijs te 200rs en doet wonderen voor zeker.

Essentie Facial Kit van de Natuur

Een merk volledig kruiden, Essence of Nature heeft een hoop kit als gezicht kits Mini diamanten, platina gezicht kit, choco gezicht kits en nog veel meer. Dit zijn ook tegen de prijs van 150 en 250 reeks internet behoeften van alle. Het goede is dat de kit is volledig kruiden, dus je hoeft niet bang te zijn dat schade veroorzaken aan uw huid.

Shahnaz Husain 24 Carat Facial Kit

kruidenproducten van Shahnaz Husain zijn erg populair voor hun effectiviteit. Hun gezicht kits zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën die beginnen bij 200rs om 2500rs of meer. Shahnaz Husain goud en diamanten op het gezicht is erg populair in salons en kost bijna 1000-1500rs voor zitten. U kunt echter, vermindering van de kosten voor de instelling om dit te doen door uzelf thuis. De kits gezichts goud, parels en diamanten zijn bekend bij de goud, parels en diamantstof in hen, respectievelijk, om zo grote hulp voor de huid.

Dit zijn de beste zeker! Probeer niet en laat ons weten wat werkte het beste voor je. Laat een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha