Beste Anti Aging Serums beschikbaar in India - Onze Top 10 Picks

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 28, 2015 Admin Schoonheid 0 15


Aging! Dit kan de ergste nachtmerrie van het leven van een vrouw te zijn. En wat maakt het nog moeilijker is dat de vervuilde en stressvolle omgeving van vandaag versnelt alleen het verouderingsproces!

Als u op zoek bent naar de beste anti aging crèmes, dus het is erg belangrijk dat u de beste anti aging serum voor de huid, zodat het kan vechten tegen de tekenen van veroudering, terwijl het helpen om de jonge en mooie jonge uitziende huid terug. Te helpen bestrijden dit verouderingsproces, is het aanbevolen dat deze 10 anti-aging serums beschikbaar in India. Check ze uit !!


Beste Anti Aging Serums

L'Oreal Paris Youth Code Luminize Super Serum:

Youth Code Luminize is een super-serum van L'Oreal Paris. Het heeft een gladde romige textuur die is verrijkt met vitamine C, die helpt om de huid toon te verbeteren, corrigeert donkere vlekken, beperkt de productie van pigmenten en vermindert saaiheid. Het biedt een lichte huidskleur waardoor het glad, zacht en jong.

Lakme Jeugd Infinity Firming Serum:

Jeugd Infinity Skin Firming Serum is doordrenkt met collageen booster insta TM, die diep doordringt in de huid om u een stralende huid te geven. Dit product is klinisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Het exfolieert zachtjes dode huidcellen, vlekken en donkere vlekken. Niacinamide in inhoud lichter de huid en geeft je een stralende huid.

Vijver Gold Radiance Precious Youth Serum:

Deze prachtige serum helpt om de voedingsstoffen van de huid te herstellen en verwijdert ouderdomsvlekken. Hij Mirco-goud deeltjes in het dat een natuurlijke glans toevoegt aan de huid droog en dof. Het is ook verrijkt met vitamine B3 die helpt zich te ontdoen van sproeten en vlekken op het gezicht. Zo, waardoor het er jonger, meer jeugdige en peppy.

Olaz Total Effects 7 in een crème + Serum:

Olaz Total Effects 7 is een duo van crème en serum met SPF 1 Dit serum niet alleen helpt bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en donkere vlekken, maar ook beschermt de huid tegen de schadelijke stralen van de zon en andere milieu-aanvallen. Het egaliseert ook huidskleur, terwijl waardoor het lijkt jonger en mooi.

Revlon Age Defying ingrijpende verbouwing van het gezicht en Contour Serum:

Het is een intensieve behandeling om de zichtbare tekenen van veroudering, terwijl het onthullen van een jonger uitziende huid te roeien. Verbetert de tekst van de huid, terwijl waardoor het lijkt meer mooie, jonge en gesneden. Ook tonen de contouren van het gezicht die uw huid er stevig en gezond te maken.

Biotique Bio Dandelion Eternal Lightening Serum:

Dit is een anti aging kruiden die is verrijkt met vitamine E en mineralen die helpt natuurlijk herstel van de charme en jeugdige huid. Het verjongt de celmembranen wat resulteert in een gezonde en mooie huid.

Serum van de Body Shop Vitamin E Moisture:

Dit serum verfijnt en verzacht de huid te houden van het gehydrateerd en beschermd tegen schadelijke milieu. Het is verrijkt met vitamine E olie, rijst zemelen en tarwekiemen olie die de tekenen van veroudering vermindert en voedt de huid. Het creëert een schild van bescherming om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

Kaya Firm en Lift Serum:

Kaya Firm en Lift Serum bevat krachtige peptiden die helpen verminderen rimpels, donkere vlekken, rimpels en andere tekenen van veroudering. Het ontspant ook de gezichtsspieren, het houden van de huid gehydrateerd en verjongd.

Vedische Line Papaya Bio Gel Serum:

Terugkerend jeugdige huid is eenvoudig met de Vedische Line Papaya Bio Gel Serum. Zijn olie-vrije formule is verrijkt met vitamine E en C die de tekenen van veroudering zoals rimpels, donkere vlekken vermindert, enz. Maakt de huid er jonger en beschermt tegen diep hydraterende.

Bos Essentials Geavanceerde Soundarya Age Defying Facial Serum:

Dit is een prachtige Essentials uit de bosbouw, dat de elasticiteit van de huid verbetert en waardoor het lijkt helderder, jonger en satijn-achtige textuur. Het is een perfecte oplossing voor de zichtbare tekenen van anti-aging producten die uw look mooi en jong zal maken.

Heb je geprobeerd een van deze anti-aging serums? Welke anti-aging serum zal je deze in beslag te nemen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha