Beste anti aging behandelingen in India - Onze Top 10 PicksIamage: Shutterstock

Als vrouwen voeren hun 30, de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, slappe huid wordt nachtmerrieachtige ervaring dagelijks. De huid verliest zijn elasticiteit, wordt dof, donker en ruw. Dit probleem van de veroudering van de huid, maar door de jaren heen hebben effectief bestreden door een gezonde voeding en levensstijl, natuurlijke remedies, cosmetica, spa-behandelingen en schoonheidsbehandelingen en klinieken.

Deze leeftijd tarten huidverzorging oplossingen helpen handhaven vlekkeloze, gladde, jeugdige huid als je ouder wordt. De meest effectieve anti-aging behandelingen wereldwijd hun toevlucht tot de problemen van een verouderende huid tegen te gaan worden hieronder weergegeven.


De Lijst: Beste Anti Aging Therapy beschikbaar

Chemische peelings:

Chemische peeling is een ideale behandeling om dode en beschadigde huid en het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekken en pigmentatie van de huid te verwijderen. Deze behandeling helpt ook om acne, acne merken en ruwe textuur van het gezicht genezen. Het wist de bovenste huidlaag beschadigd, verwijder de huid onvolkomenheden en maakt de huid zacht, glad en stralend. Tijdelijke en schilfering huidirritatie wordt ervaren 2 tot 5 dagen na de behandeling, maar geleidelijk afneemt met de tijd.

Botox:

Bestaande uit een paar kleine injecties medewerkers van 4 tot 6 maanden, de Botox behandeling is een effectieve anti huidveroudering. Botox werkt wonderen voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels en plooien in het gezicht om het gezicht te kijken glad, zacht en jeugdig. Het effect van Botox is zichtbaar binnen twee weken na het nemen van de behandeling.

Injecteerbare vullers:

Ideaal voor het elimineren van rimpels, plooien en lijnen van de huid, injecteerbare vullers zien direct resultaat op de huid. Verzacht rimpels verbeteren van gezichtscontouren en functies en maakt het gezicht voller en jonger en volumineuze in gezonken gebieden. Als nawerking, zwelling en roodheid kan worden waargenomen in het geïnjecteerde gebied maar verdwijnt binnen een dag of twee na de behandeling.

Fraxel herstellen Behandeling:

Onjuiste huidtextuur en de toon van de huid op het gezicht, hals, handen, borst, etc. kunnen worden behandeld met deze lasertherapie. Fraxel herstellen behandeling helpt herstellen, revitaliseren en verjongen van de huid cellen droog, dof en beschadigd en maak dat jonge leeftijd tarten look. Roodheid en zwelling van de huid wordt ervaren voor ongeveer twee dagen na de behandeling, maar verdwijnt geleidelijk naar een perfecte huid en licht geven.

Thermage:

Dit gedoe ,, enkele behandeling sessie ontwijkend is niet een snelle effectieve anti-aging therapie met geen of minimale bijwerkingen na. Het richt zich doffe, slappe, gerimpelde huid en geneest en gepigmenteerde en verbetert direct. Het helpt om donkere vlekken, zonnevlekken, ouderdomsvlekken, gebieden van de gepigmenteerde huid, rimpels en fijne lijntjes te verlichten en te produceren huid verjongd jeugd.

Scarlet:

De therapie Scarlet is een radiofrequente behandeling waarbij de micro needling technologie wordt gebruikt voor rimpels verminderen, de huid tillen en aanscherping. Het verbetert de elasticiteit van de huid, begint weefselremodellering collageen, verbetert de huidstructuur en verstevigt losse huid effectief. Deze behandeling heeft uitstekende resultaten in verstevigende losse buik, heupen, armen en gezichtshuid.

Mesotherapie:

Een speciale kaviaar cocktail van actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden, enz retinols wordt ingebracht in de dermis te verbeteren en antiverouderingsvoordelen voor de huid. De keuze van de ingrediënten en de werkwijze voor het induceren hetzelfde in de huid zijn gebaseerd op het huidtype van de patiënt. Mesotherapie helpt om de huid te verjongen, verhogen de elasticiteit van de huid, verzacht rimpels en fijne lijntjes en geef je huid gezond en jong.

Bevestigen Multiplex Fractional Laser:

Op zoek naar losse en verslapping van de huid op te heffen, bevestigen laser is een fractionele laser die twee golflengten gebruikt om de anti aging voordelen voor de huid te maken. Helpt aan te scherpen, te verjongen, te herstellen, toon en retexture de huid te geven u een mooie huid effectief tijdloos.

Platelet Rich Plasma Therapie:

Ook bekend als de vampier facelift therapie, deze behandeling verbetert en balanceert de concentratie van bloedplaatjes en rode en witte huid groei toeneemt eiwitten in het lichaam. Bloedplaatjes produceren helende eiwitten genaamd groeifactoren die helpen om effectief te herstellen en verjongen verouderende huid. Het geeft je een gladde, vlekkeloze en jeugdig met gemak.

Actueel agenten:

Topische middelen zoals alfa-hydroxy zuren (AHA), tretinoïne, vitamine C, enz., Hebben eigenschappen die kunnen helpen omgekeerde leeftijd te jonge leeftijd tarten look te geven. Als het gebruikt wordt op de huid door middel van medicatie, crèmes of klinische behandelingen, deze actuele agenten niet ontwijkend geholpen om rimpels, pigmentatie en de ruwheid van de huid te verminderen. Dit is echter een dure behandeling en een zichtbare resultaten na een latentieperiode van 3 tot 6 maanden na de behandeling.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha