Beste Aerobics Videos voor gewichtsverlies - Onze Top 10 PicksDus, uiteindelijk toch naar deze pagina! Goeie! Ik ben serieus, want het betekent dat je echt, echt klaar te komen van je shell (overgewicht) en hebben besloten om gewichtsverlies te geven oefent een schot. Bent u probeert te aërobe oefening voor gewichtsverlies te krijgen, als een wapen van keuze. Dat is te groot! Laat me je vertellen waarom.

Waarom krijg je 'Physical' Met aerobics?

Helpt op de volgende fronten:


  • Gewichtsverlies
  • Spier gezondheid beter
  • Sterkere Immuniteit
  • Beter functionerende hart
  • Stress busting

Aangezien ik in de eerste plaats een gelovige in het leren-door-doen, hier zijn enkele prachtige video aerobics voor gewichtsverlies.

Aerobics Video voor Weight Loss: Let's Get Streaming


Het goede ding over deze video is dat het is uitgerust met een anker buurmeisje vlak, dat is bemoedigend voor de newbie aerobics! Ik zal niet ontmoedigd de eerste keer te zien een patroon gesneden leidt mij in de oefening. Bovendien, het is slechts een 10-minuten durende workout; dus ideaal voor beginners.


Voor degenen die willen beginnen met een cardio workout meer, deze video is geweldig. Het geeft je een begeleide training 37 minuten inclusief warm-up oefeningen.


Als je het schudden van een been, 30 minuten deze video maakt plezier van het doen van aërobe dans. Dansen met het doel om het lichaam vet te verbranden is zeer bemoedigend en verbrandt calorieën big time.

Dansen werkt niet voor u (no pun intended)? Nou, deze video is een 20 minuten durende workout die lage impact heeft oefeningen speciaal voor degenen die graag langzaam en gestaag te gaan.

Deze video is speciaal ontworpen om buikvet te richten (we weten allemaal dat een platte buik maakt ons hoog op de pracht voelen). Dit is een korte video, die zich richt op slechts een paar jaar en het werkt geweldig voor degenen die gemakkelijk worden overspoeld door een reeks van gepiep en beweegt. Het mooie is dat deze site heeft veel meer van dergelijke video's die u kunt raadplegen later.

Net als de vorige video, deze video 20 minuten richt zich ook op een bijzonder problematisch - de wapens! Begin met deze video en beginnen met het snijden van die slappe armen om mensen de Hollywood rode loper arm wave te geven; dragen die jurk strappy je in de kast verstopt en voel me veel veiliger!


Als het de benen, dat zij de zorg meer, vooral tijdens de zomer, probeer deze korte 10 minuten cardio workout voor de benen en dijen. Niet uit de weg meer uit je bikini's en korte rokken keer afgezwakt benen met deze training.

Dit is de ultieme super korte video voor het verbranden van vet door aërobe. Het is eenvoudig, leuk en perfect haalbaar! Ongeveer 6 minuten lang geconcentreerd om lichaamsvet te verbranden - de hot topic van alle mensen met overgewicht.

Heeft u een aërobe training video, die het complete pakket geeft willen? Hier is een video van 60 minuten na de gehele cursus. Een ritje in een dag en ben je helemaal klaar om vet, toon spieren verbranden en trim flab.

De reden waarom ik dit op nummer één is dat Aerobics van het water is niet alleen nuttig voor mensen in vorm, maar ook voor degenen die worden getroffen door artritis, rugpijn, multiple sclerose en fibromyalgie. Voor deze mensen, gewichtsverlies is niet zomaar een bevlieging, het is een noodzaak. Aquarobics maakt het voor hen mogelijk om gewicht te verliezen, zonder dat meer kwaad dan goed. Deze 20 minuten durende workout is geschikt en veilig voor alle (en het is een erg leuk).

Nou, hier heb je het. Hier is mijn selectie van de beste video's van aerobics voor gewichtsverlies. Maak uw keuze, om dat flab te verliezen en sommige abs! Vergeet niet om een ​​reactie hieronder achterlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha