Beste Acne Face Wash - Onze Top 10Type problematische huid leidt tot verschillende types van acne zoals acne punten zwarten, vlekken, etc. hebben een kleur die de olieachtige acne en gevoelig. Huidproblemen nooit eindigen, maar je kan zeker houden ze weg zo veel mogelijk gebruik van de juiste soort producten.

Hier ben ik een opsomming van de beste gezicht te wassen voor acne gevoelige huid die bijdragen tot het verminderen van acne en andere grote mate. Ik hoop dat u deze informatie bruikbaar.


Beste Acne Face Wash producten

Himalaya Clarina Anti Acne Face Wash Gel:

Het is een reinigingsmiddel met natuurlijke ingrediënten en is zeer zacht voor de huid. Het bevat ook salicylzuur, die acne bestrijdt en maakt de huid vrij van acne. Houdt de olie uit je gezicht zonder uit te drogen. Ik denk dat het een product "moet proberen" voor acne-gevoelige huid. In feite heb ik uit te gaan, zelfs op een ledemaat hier om te zeggen dat, naar mijn mening is dit de beste gezicht te wassen voor acne.

Ayur Tea Tree Face Wash:

Ayur is zo'n merk dat we allemaal hebben gebruikt op een bepaald punt van de tijd. En dit is een van mijn favoriete gezicht wast Ayur. Heeft tea tree olie, die acne, puistjes en vlekken geneest. Bevat SLES, maar dan zijn er nog zelden cosmetica merken die dat niet doen. Reinigt weg al het vuil en olie uit de huid en maakt het zacht en glad. Komt tegen een betaalbare prijs ook.

The Body Shop Seaweed Deep Cleansing Facial Wash:

Het is een gezicht te wassen zonder zeep dat de olie houdt van de huid gedurende 5-6 uur en houdt het perfect schoon. Het is niet getest op dieren. Ideaal voor mensen met een vette huid en combinatie, dit gezicht wassen helpt acne en andere break out te voorkomen. Zeewier bevat vitaminen en mineralen die goed zijn voor de huid worden beschouwd.

Clean & Clear Acne Clearing Cleanser:

Clean & Clear is altijd met een ongelooflijke producten en dit is niet normaal ook niet. Het reinigt de huid en de secretie van olie grotendeels. Het geeft een gevoel van frisheid na elke wasbeurt en is ideaal voor de zomer. Controleer ernstige acne als het salicylzuur, dat is de grootste selling point bevat. De prijs is goed voor die hoeveelheid.

Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser:

Dit gezicht te wassen voor acne wordt geleverd in een duidelijke fles en ook een betaalbare prijs. Controleer overmatige afscheiding van olie op het gezicht en houdt het zonder olie voor 3-4 uur, waarvan ik denk dat is echt goed. En 'dermatologisch getest, dus maak je geen zorgen te maken over puistjes of uitslag. En 'zeker een goede face wash die helpt acne te voorkomen, wijst zwarten en andere huidproblemen.

Neutrogena Oil Free Acne Wash:

Onder al, dit is mijn favoriet. Het bevat salicylzuur, die helpt voorkomen dat acne en andere gevechten ook. Houdt de huid super schoon en verwijdert ook make-up van het gezicht delicaat. Het doet wat het zegt dat het zal doen en ik persoonlijk aan iedereen aanbevelen.

Kaya Skin Clinic Acne Vrij Purifying Cleanser:

Kaya is een bekend merk en dat lanceerde deze face wash vorig jaar denk ik. Reinigt alle vuil, make-up en olie uit je gezicht grondig. Het bevat ook salicylzuur die acne grote mate vermindert. Ik heb veel meisjes zweren bij dit gezicht te wassen. Ik denk dat mensen met "huidproblemen" moet zeker eens proberen.

Cetaphil Daily Facial Cleanser:

Deze face wash laat de huid olievrij en stralend. Het is geschikt voor alle soorten huid en helpt voorkomen van acne. De prijs is betaalbaar en de hoeveelheid is geweldig. Het reinigt het gezicht grondig en ondervonden geen break out na het gebruik van dit.

L'Oreal Go 360 Clean Anti-Breakout Facial Cleanser:

Deze face wash geleverd met een scrublet en ziet er echt schattig. Het reinigt het gezicht grondig, waardoor de huid olievrij en gezond. Voorkomt acne en acne, en vermindert ook in grote mate. Bevat 2% salicylzuur die zich bezighoudt met uw huidproblemen. Ik denk dat het een moet proberen tegen een betaalbare prijs.

Garnier Pure Active Neem Face Wash:

Al degenen die een vette huid en acne-gevoelige moet dit eens te proberen. Reinigt de huid en maakt het geheel vrij van olie. Het gezicht wassen met salicylzuur en tea tree olie, die helpen bij acne en andere ontstekingen te voorkomen ook.

Uw lijst met face wash voor acne die moeten worden berecht verkort? Laat ons weten wat werkte voor u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha