Best Home Medical Kit - Onze Top 5 PicksEerste hulp is een essentieel onderdeel van ieders leven. Nood kan kloppen op onze deur op elk gewenst moment. We moeten altijd worden bewapend om onszelf en onze dierbaren te beschermen tegen kleine verwondingen, ziektes of ongevallen in het huis, en tijdens het reizen. Hier zijn de top 5 EHBO-kits die je kunt kopen om uw persoonlijke veiligheid en uw familie te garanderen.

MediHelp All Purpose First Aid Kit, Extra Large:

De EHBO-kit MediHelp bovenaan onze lijst als het heeft meer dan 191 medische artikelen. Het is een voor alle doeleinden huishouden geneeskunde doos met materialen zoals knokkel, abdominale pad, wassen oplossing van de wond, handschoenen, gips, gaas, schaar, pleisters, zalven, andere afwerkingsmaterialen, burn care kit, remklauwen, remblokken Paracetamol kits, oogzorg, cold pack, stopt het bloeden kit en nog veel meer. Deze elementen zijn van speciale toepassingen en moet altijd in de auto en thuis te allen tijde.


Prijs: Rs. 2161

OHS-AID Industrial First Aid Kit Metal - Wall Mount-Trauma, standaard:

Deze eerste geneeskunde hulp doos is aan de muur en het bespaart je ruimte. Het heeft rond 181 componenten die essentieel zijn niet alleen voor werknemers, maar ook thuis. Deze kit is speciaal gebouwd om het adres verwondingen of kleine ongevallen die zich voordoen in huis of op de werkplek. Bevat stoppen met bloeden kit, bandages, brandwond, breuken, en andere aanverwante artikelen. Alle materialen zijn in een metalen doos geplaatst netjes.

Prijs: Rs. 5753

Emer huis Aid First Aid Kit, Medium:

Noodgevallen nooit bellen op uw deur met een voorlopige uitnodiging en daarom is het altijd het beste om te worden voorbereid om te gaan met hen. U moet essentials thuis voor de behandeling van kleine verwondingen en om adequate hulp te bieden tijdens zware ongevallen. Dit is een geweldig product dat je kunt blijven thuis en in de auto te allen tijde. 32 bevat vitale medische artikelen.

Prijs: Rs. 975

MediHelp First Aid Kit-Amerikaanse Rode Kruis, de universele:

Deze EHBO-kit uit MediHelp werd goedgekeurd door het Amerikaanse Rode Kruis en bevat 71 artikelen. Deze kit is gemakkelijk mee te nemen en je kunt altijd neem het met u in de auto voor lange reizen of bij een bezoek aan een nieuwe plek! Deze kit bevat pleisters, zalven, gaas, wattenstaafje, stop elementen van het bloed, crêpe bandage. Antiseptische lotion, oog en oog te wassen enz. Deze kit is een must have voor elke familie.

Prijs: Rs. 1050

Briljante First Aid Kit:

Briljante EHBO-kit is nieuw op het blok en is zeer nuttig voor de industrie, woningen en reizen. Dit is een makkelijk mee te nemen kit die ook kan worden opgeslagen in auto's en motorfietsen. Als u wilt kunt u ook de componenten van de kit te wijzigen volgens uw behoeften. U kunt 17 ingrediënten in deze kit te vinden.

Prijs: Rs. 280

EHBO-kit is een essentieel onderdeel van uw gezinsleven. Je nodig hebt om een ​​EHBO-doos arts thuis te houden, in uw voertuig te allen tijde tijdens de reis. Het is noodzakelijk om voorbereid te zijn op elk type van nood.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha