Best Hair Spray SPF - Onze Top 5 PicksOvermatige blootstelling aan de zon schade die het haar en de huid zelf. Afgezien van het verlaten van haar droog en dof, kan de harde stralen eigenlijk één van de triggers van broos haar met gespleten haarpunten ontelbaar. Ook wordt je hoofdhuid ook onderworpen aan een intensieve beschadiging. Geen van uw shampoos, conditioners en styling producten, in feite, hebben de oplossing voor uw haar problemen veroorzaakt door schade door de zon. Reden - gebrek SPF en dat is waar deze haarlak SPF in beeld komen. Bekijk onze top 5 tips haarlak en lees verder om te weten hoe nuttig het kan zijn voor u.

SPF Hairspray - Top 5

Kerastase Soleil Micro Voile Protecteur:

Samen met het beschermen van uw haar tegen beschadiging door de zon, deze spray is ook garanties van sloten glad, glanzend en zacht. De bonuspunt - beschermt het haar kleur uit uitfaden, het houden van die lokken elegante langer meegaan. Doordrenkt met micro-deeltjes diffuse UV-verdediging, het product biedt bescherming gegarandeerd door het haar en houdt het gehydrateerd. En 'geschikt voor alle haartypes en geeft bijzondere aandacht aan de vormen van gekleurd haar, droog, beschadigd en kroeshaar.


Aveda Sun Care Protective Hair Veil:

De naam zegt het al. Deze lichtgewicht, waterbestendig Hair Veil fungeert als een onzichtbaar schild, beschermt het haar tegen beschadiging door de zon anders geneigd. Een 100% niet-vette formule, dat maakt volledige bescherming van de zon tot veertien uur. Ideaal voor zowel UVA en UVB-stralen, wordt dit product met een mix van hydraterende oliën, die u helpt om te ontwarren en de conditie van uw haar zonder vettig gevoel. Kortom, dit is een one-stop-shop voor alle behoeften van haar!

Wella Professionals zonbescherming Spray:

Dit product van Wella is exclusief ontworpen om aan de eisen van normaal tot fijn haar te ontmoeten. Dit is een spray haar twee fasen die gewaarborgde bescherming biedt haar tegen UV-stralen voor en tijdens blootstelling aan de zon. Terwijl de eerste fase beschermt het haar tegen beschadiging door de zon, de tweede fase, ladingen van verschillende essentiële mineralen en vitaminen, hydrateert het haar. Dus, zal je nooit je springkasteel, gezond haar te verliezen in de zon.

Verfrissende Shiseido Sun Protection Spray SPF 16 PA +:

Deze formule van breed-spectrum zonnebrandcrème beschermt het haar en het lichaam tegen de schadelijke stralen van de zon. Verpakt met SPF 16 PA +, deze lichtgewicht spray is zeer makkelijk te gebruiken. Zero zwaarte en niet plakkerig natuur maakt het een voorkeur keuze, zelfs bij nat weer. Deze spray SPF voor het haar en de hoofdhuid biedt optimale bescherming tegen de zon zowel UVA en UVB-stralen. Het bevat ook vitamine E om de natuurlijke balans van vocht in het haar te herstellen. Het is volledig waterdicht en PABA gratis.

Redken Color Extend Zon Solar Screen SPF 12 Spray:

De goederen Redken behoren tot de meest gewilde producten voor haarverzorging markt, en dit haarlak is geen uitzondering op deze trend. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit haarlak is perfect voor gekleurd haar. Een Spray breed spectrum zon, het komt met een SPF van 1 Terwijl het biedt bescherming tegen de zon ongetwijfeld lovenswaardig extreem moeilijk, het zorgt ervoor dat de kleur aangebracht op het haar langer duurt ook. De spray vormt een beschermende film op het haar, het schudden van de zon. Samen met zijn schild de zon, het product met zijn conditionering-achtige eigenschappen houdt haar glad en wirwar gratis.

Zoals met de huid elke haar een andere behoefte, en vervolgens moet de oplossing verschillend zijn. We hebben gekozen voor vijf van de best beschikbare in de markt voor haarspray SPF die zich op verschillende segmenten. Echter, als je iets anders te vinden, niet deel je mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha