Best Hair Serum voor vet haar - De Top 10Kom zomers en haar problemen beginnen - droog, kroezig puinhoop en nog veel meer. Vet haar is extra vervelend, omdat er meer olie, meer wassen en meer droogte. Deze droogte leidt tot de productie van olie, en de cyclus gaat verder. Hier is waar het serum voor vet haar komt in beeld. Haar oliën en serums kan een evenwichtige relatie tussen hen hebben. Het kan de olieproductie te verminderen met behulp van sera die kroezen te verminderen en vocht.

Hier ben ik een opsomming van de top tien van haar serum voor vet haar

Kerastase Elixir Laatste Hair Serum:

Dit is de Heilige Graal haar serum voor veel vrouwen. Tot nu toe heeft bewezen de beste haar serum voor vet haar. Het kan gebruikt worden voor en na wassen ook. Het wordt geleverd in een mooie verpakking en is gemakkelijk te vervoeren. Een Rs.2200/- is zeker een uitgave waard. Heeft meerdere voordelen ook - pre wash behandeling, serum na het wassen, diepe conditioner en een minimum punt kroezen, alles in een.


Dove Nourishing Oil Care Serum:

Waar is het vertrouwde merk voor velen van ons een reden. Het serum voedende olie zorg is een van de beste haar serum voor vet haar. Met een heerlijk aroma en een tag economische, dit serum vermindert droog haar kroezen en voorwaarden. Minimaliseert vliegen weg ook. En 'gemakkelijk verkrijgbaar in apotheken en drogisterijen dergelijke.

Matrix Biolage Smoothing Hair Serum:

Matrix is ​​een professioneel assortiment en ja, de resultaten zijn te pro. De afvlakking serum is een van mijn favorieten. Het is altijd mijn go-terug-bij serum-haar-misdraagt ​​geweest. Bevat extracten van avocado die in de volksmond bekend is dat kroezen en droogheid temmen.

Loreal Glad Intense Serum:

Dit is een van mijn favorieten. Loreal Serum Intense Smooth is de meest aanbevolen hair serum haar rebonded en ook voor vet haar dat verandert in een pluizig puinhoop. Argan olie is de toverdrank die helpt bij het beheren droog vet haar.

Livon Silky Potion:

Livon was de eerste merken die in het concept van sera het eerste product dat ik geprobeerd te hebben gebracht en het was. Livon haar serum is een fatsoenlijk en ruikt goddelijk. Bevat vitamine E en een speciale formule CutiSoft dat helpt om het haar te verzachten. En 'gemakkelijk verkrijgbaar in warenhuizen en apotheken ook.

Haarverzorging en Zijde en Shine:

Dit is mijn huidige serum, en de jongen, die een geweldige job van omgaan met mijn haar doet. Ik heb een vette hoofdhuid en droog haar, en dit serum vermindert zeker kroezen. En 'handig en een hoeveelheid geld in grootte is voldoende voor al mijn haar. Bevat vitamine fruit aan een glans van het haar te geven en te verzachten.

Garnier Fructis Versterking Serum:

Garnier producten aanspraken blijven ook hier te versterken. Dit serum bevat avocado-olie en druivenpitolie om zijn kwaliteit te minimaliseren kroezen. Het helpt ook met haarbreuk. Garnier Fructis versterken serum is gemakkelijk verkrijgbaar in alle medische winkels en warenhuizen gelijk.

Body Shop druivenpit Serum glans:

Het serum verdoezelt Grape Seed Body Shop is een serum heel veel praten onder bloggers schoonheid. Bevat olijfolie en sesamzaad, en biedt een uitstekende vocht zonder vettig effect. Het kost Rs. 545/- voor 75 ml, maar een beetje 'gaat een lange weg. Naar mijn mening is dit een verstandige keuze, als je een combinatie van een vette hoofdhuid en droog haar.

Wella High Hair Gloss Serum:

Professionele reeksen hebben een manier van het beheren van haar problemen en om beter te doen. Wella High Hair Gloss Serum is perfect voor u als uw zorgen zijn haar droog haar, kroezen en vliegen weg.
Zelfs als het kost Rs.475/- voor 75 ml, was de moeite waard. Het wordt geleverd in een gemakkelijk te fles spuiten en is gemakkelijk te vervoeren. Het enige probleem is de beschikbaarheid, zijn alleen beschikbaar in salons geselecteerd.

Strips Pro Hair Serum:

Serum het haar van een ander professioneel assortiment, serum haar strips 'is een fantastisch. Het bevat vitamine E, die ons verlost van haar problemen en geeft een mooie glans effect. Een Rs.160/- tot 100 ml, is de moeite waard.

Dus, meneer, laat me weten wat uw favoriete serum ook?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha