Best Green Hair Products - Top 10 PicksHeeft u ooit gedacht over het veranderen van je haarkleur te tinten van pruim, groen, blauw in leven? De kleur van granaatappels en tomaten heeft altijd geïntrigeerd. Nu is het tijd om eruit te komen van de menigte en iets nieuws en funky doen. Maar dan is het belangrijk om de oorspronkelijke glans en glans te houden van het haar bij het kleuren in het vet tinten. Hieronder vindt u de top tien cosmetische bedrijven die haarkleur groen te produceren:

Best Green Hair Products

Schwarzkopf - Natuur:

Schwarzkopf is een vertrouwd merk in de cosmetica-industrie. Het is een zeer populair merk, gebruikt door kappers in heel India. Hij heeft meer dan 60 levendige kleuren aangeboden. De haarkleur is geprijsd op Rs. 400 voor een buis!


Jerome Russell Punky Kleur- 1446 Green Apple:

Dit merk van haarkleur is een favoriet onder de top haarstylisten in India. De kleur is duurzaam en is verkrijgbaar in verschillende funky kleuren. Er alpien groen, rood, turkoois, en nog veel meer om uit te kiezen. Deze potten van haarkleur zijn on-line beschikbaar websites in alle belangrijke. Het is een prijs van Rs. 127

Raw Color - Hot Topic - Groen:

Hot Topic is een internationaal merk dat trash punk bevat op zijn best! Dit is een ander merk van haarkleur favoriet onder kappers. De haarkleur is zeer helder en blijft voor een lange tijd! U zult niet vinden veel kleuren om uit te kiezen, maar wat maakt dit merk zijn zeker de beste. Raw Color door Hot Topic is beschikbaar in alle grote websites online en is geprijsd op Rs. 812 alleen.

Manic Panic Semi Vegan Permanent Hair Dye Classic Electric Lizard Green:

Manic Panic is al in haar voor een lange tijd en daarom vindt zijn weg in de eerste tien keuzes voor het haar kleur groen. Deze haarkleur werkt het beste op je, als je het verwerken is langer dan de aanbevolen tijd op de verpakking! De pastel kleuren zoals groen, blauw zal ongelooflijk goed komen op lichtere haren. Dit arrangement is verkrijgbaar in een formule gebaseerde dikke gel, welke gemakkelijk aan te brengen op het haar. Manic Panic haarkleur is geprijsd op Rs. 1500 alleen.

Special Effects Groene Leguaan:

Haarkleur veganistisch speciale effecten is beschikbaar in funky kleuren. De haarkleur is vaak een formule toepassing en infuus. Haarkleur werkt het beste op lichte haren, maar werkt ook goed op haar pre-verlicht. Deze kleur haar heeft een lange verwerkingstijd. Er zijn een aantal nuances beschikbaar die eigenlijk gloeien in blacklight. Zijn Napalm Oranje, Atomic Pink, fel geel, Cherry Bomb etc. Special Effects is geprijsd op Rs. 812 alleen.

Wella Koleston- 0/28 Blauw Groen:

Kolestone door Wella is een nieuw merk in India en heeft een goede kwaliteit producten aangeboden. Haar kleur blauw groen crème aangeboden door dit merk is zonder ammoniak en is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren. U kunt altijd uw haar gekleurd in een salon professional of doe het zelf thuis. Wella Koleston is geprijsd op Rs. 489 alleen.

Majirel - Shadow No.7:

Majirel is de grootste in de salon merken wereldwijd. Ze produceren meer dan 94 tinten van haarkleur. Je bent verwend. Dit is een permanente kleurstof en blijft gedurende een lange periode. Dit product is geprijsd op Rs. 600 alleen.

Aveda Full Spectrum Hair Color-permanente bescherming zuivere toon donkerblauw Groen:

Aveda is het internationale merk meer vertrouwen in cosmetica en maakt gebruik van een verscheidenheid van plantaardige oliën als basis voor haar producten. De Aveda Full Spectrum Hair Color is verkrijgbaar in unieke kleuren. Het omvat de bescherming 99% uit plantaardige oliën zoals jojoba, zonnebloem en wonderolie dat gekleurd haar te bieden zonder schade! De kleuren zijn duurzaam, lichtbestendige! Dit product is geprijsd op Rs. 2171 alleen.

Redken- 07 NGR natuurlijke groen:

Redken is een bekend internationaal merk, vertrouwd door kappers wereldwijd bekend. Haarkleur groen zal je haar laten tweemaal beter uitgerust en gezond. De kleur is langdurig te wijten aan het eiwit extracten en ODS (olietoevoersysteem) op basis van haarkleur. Dit product is geprijsd op Rs. 2640 alleen.

Pravana Chroma Silk Vivids intense haar kleur- Green Punk:

Dit merk heeft een onweerstaanbare collectie van 11 levendige kleuren en ondenkbaar. Het is ook mogelijk om de nuances van Vivids combineren met andere basiskleuren een elektrische effect. De haarkleur is gemakkelijk online beschikbaar en is geprijsd op Rs. 1500 alleen.

Op uw modetrends en kijken naar de wereld te kijken om u! Ga, kleur groen haar!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha