Best en Lakme Lipstick samples - Onze Top 10Lakme is een bekend cosmetica merk dat geen introductie nodig. Het is hier al jaren en is een van de oudste cosmetica bedrijf in India. Vaak associëren we ons geheugen van de oudste en mooiste make-up met dit merk. Lakme lipstick was waarschijnlijk de eerste lipstick die we ooit hebben gebruikt! Wat we glippen uit onze moeders of zusters zonder hun medeweten. En we hebben allemaal geleerd over de nuances en de keuzes van tinten lippenstift Lakme voordat de rest kwam in! Lakme heeft een breed scala van lipsticks, variërend van goede oude satijn Verrijk de recente Absolute bereik.

Hier presenteer ik mijn keuze van lipsticks Top 10 Lakme.

Lakme Enrich Satin Shadow # 129 :

Via bron


Van alle lipsticks Lakme, Lakme Enrich Satin serie is al meer dan drie jaar. Ze bieden een breed scala van lipsticks betaalbaar. Schaduw # 129 is een mooie peachy bruine tint en zou een verscheidenheid van huidtinten aan te passen. Het zal een schoonheid voor MLBB afgezwakt donker zijn. Het enige probleem met deze lipstick is dat niet langer dan twee uur. Al met al een mooie schaduw.

Lakme Enrich Satin Shadow # 128:

Via bron

Van alle Lakme lipsticks tinten, hier is nog een kwijlen waardig schaduw variëren van Lakme Enrich Satin. Dit is een mooie fuchsia roze lippenstift. De plot van deze lipstick is erg glad en romig en gaat ondoorzichtig in een schot. Deze bijzondere tint is op drie uur en geschikt voor vrouwen met een blanke huid zou zijn.

Lakme Enrich Satin Shadow # 352:

Via bron

Dit heeft een kersenrode kleur ziet er mooi op eerlijke huidtinten wheatish. Dit is waanzinnig gepigmenteerd en blijft voor meer dan vier uur, de beste van alle in het bereik van Enrich Satin. Wel verdwijnt het verlaten van achter een mooie tint. En 'perfect voor feestelijke gelegenheden en bruiloft. Verrijk assortiment van alle schakeringen van lippenstift Lakme, ik getroffen goud met deze!

Lakme Lip Liefde Lippenstift Aphrodite Blush :

Via bron

Dit is een dure bereik van Lakme. Dit zijn zachte en romige textuur matte lippenstift en gaan twee of drie schoten. Blijven voor bijna drie uur, maar zijn overdraagbaar. Aphrodite Blush is een mooie peachy bruine tint die wordt gestort in semi matte finish. Een must tint die zal er goed uitzien op iedereen te kopen.

Lakme Lip Liefde Lipstick Rose Kissed :

Via bron

Een andere leuke schaduw van de collectie Lip Liefde Lakme. Het is een mooie roze lippenstift met hydraterende eigenschappen. Als voor hun gehele collectie Lip liefde dit is ook overdraagbaar en duurt niet lang. Maar de schaduw is zo mooi dat je jezelf niet kunt stoppen met het kopen van het.

Lakme Lip Liefde Lippenstift Plum Pout:

Via bron

Een andere winnaar van Lip Love Collection Lakme. Plum Pout is een tint paarse kleur met roze tinten die er geweldig uitzien op een donkere huidskleur. Deze bijzondere tint niet meer hits nodig en je ware kleuren te krijgen in een klap. Deze toon blijft bijna vier uur en dan vervaagt prachtig. Schoonheden stoffige moet dit proberen.

Lakme 9-5 Lipstick Bella Rose:

Via bron

Lakme 9-5 lipstick is rond voor een tijdje 'en is verkrijgbaar in een duurzame roze en zilveren behuizing. De plot van deze lipstick is erg korrelig en droog. De lange verblijf uitspraak waar is. Zijn verblijven gemiddeld 4 tot 5 uur. Het is een mauve roze tint zonder glinstert helemaal. De prijs van de lippenstift is verhoogd tot Rs. 550 onlangs. Het werd gelanceerd met een prijs van Rs 37 'lipstick-overdraagbare en zou middelgrote donkere huidskleur past heel goed.

Lakme 9-5 Lipstick Dream Wedding :

Via bron

Dream Wedding is een diepe bruine tint met bronzen tinten. Heeft weinig glinstert waardoor het perfect voor trouwjurken. Voelt niet zwaar op de lippen en geeft een ondoorzichtige afdekking in een schot. De lipstick bloedt niet en blijft gedurende zes uur. Een lippenstift leuk voor bruiloften en partijen.

Lakme Absolute Matte Lipstick Peach Anjer :

Via bron

Peach Anjer is een onderdeel van Lakme Absolute reeks lip kleuren. Dit is een vrij natuurlijke tinten en heeft een prijs van Rs 37 wordt gepresenteerd in een stevige zilver, dat sluit met een klik. Perzik Anjer is een peachy bruine tint met een rode tint, dat het een grote schaduw die onze Indiase schoonheden streeft maakt. De textuur is zacht en is niet-drogen en vestigt zich op een matte afwerking. En 'heel gepigmenteerd en blijft ongeveer vier uur en dan langzaam vervaagt. Het is een goede koop op deze prijs.

Lakme Aquashine Fig Lipcolor :

Via bron

Lakme Aquashine Lipcolor is een 3 in 1 lipcolor. Het 'een gloss lipcolor + + conditioner. Dit is een perfecte naakt tinten in bruin die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het heeft een glanzende afwerking en briljant. E 'in een vloeibare vorm en glijdt gemakkelijk over de lippen. Het blijft alleen voor 2 of 3 uur. Maar het is een leuke onderbreking van de reguliere lippenstift. Probeer dit uit.

Dit zijn mijn top 10 Lakme lipsticks. Meer Enrich Satin assortiment is heel betaalbaar en je kunt kiezen uit een paar van hen, zonder het branden van een gat in je zak. Hetzelfde is het geval met hun assortiment Absolute. Lakme Lip Liefde biedt een aantal echte mooie tinten en je moet absoluut een van deze in je collectie te hebben. Ik kan garanderen dat u zult niet teleurgesteld worden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha