Best Body Lotion voor de droge huid - Onze Top 10Droge huid kan worden veroorzaakt door vele factoren, variërend van warme douches, winters of met behulp van zeep en douchegels die het strippen van de huid van haar vocht. De jeuk en huiduitslag die bij droge huid te voorkomen, is het belangrijk gehydrateerd te houden. Het maakt niet uit wat je gebruikt, de gouden regel is om crèmes en lotions van toepassing 's nachts dus het houdt de huid gehydrateerd en gehydrateerd tijdens de slaap. De volgende zijn enkele van de beste body lotions voor de droge huid die wonderen heeft gewerkt voor mij.

De Lijst: Body Lotion voor de droge huid


Body Butters:

Het ideale alternatief voor de droge huid, body butters zijn absoluut romig en voedzaam en kan het hele jaar door gebruikt worden. Zelfs met meer droge huid, kan het niet noodzakelijk zijn om meer dan twee of drie keer per dag toepassen.

Slapen engelen voor Nourish:

Alleen beschikbaar in sommige e-winkels, dit is geweldig. Niet alleen uw huid gehydrateerd en gehydrateerd, maar heeft ook een fantastische geur die duurt op en op en op! Aanbevolen als u dit nog niet geprobeerd!

Lush Body Butter bar:

Zoals de naam al aangeeft, deze zijn solide bar en niet de crèmes die u kunt graven de potjes. Gemakkelijk op te slaan en toe te passen de Aqua Mirabilis en Love Potion is mijn absolute favoriet. Plaats het tussen je handpalmen en op de huid voor een aantal geweldige geur en hydrateren de huid.

Omved dagelijkse Body Moisturizing Lotion:

Natuurlijke en biologische, dit houdt de huid gehydrateerd voor uren. Beschikt niet over een boeiende geur, maar de goedheid van de ingrediënten in het houdt uw huid veilig.

The Body Shop Cocoa Butter Lotion:

Ik gebruikte dit voor mijn hele zwangerschap en na de bevalling omdat mijn huid is erg droog en jeukende de hele tijd. Naast ruiken geweldig, maar ook gevoed en hield mijn huid gehydrateerd voor lange uren. Dit is ongetwijfeld de beste body lotion voor de droge huid!

Rustic Art baby Lotion:

Ja, je leest het goed. Dit prachtig rijke vochtinbrengende lotion baby is te goed om te weerstaan ​​en ik gebruik het ook! Ik vond dit de perfecte te worden gebruikt in de winters toen mijn huid droog is. Als u een zeer droge huid, gebruik dan dit hele jaar.

Vaseline Bereik:

Vaseline heeft een aantal goede hydraterende lotions intens dat de huid gehydrateerd te houden voor bijna 10 uur. Dit komt als een zegen voor mensen die huid absoluut droog te hebben. Ik volledig aanbevelen deze.

Dove vochtinbrengende crème voor de droge huid:

Deze lotion voedt de huid en onderhoudt de zachtheid en elasticiteit die nodig zijn voor de huid. Ze hebben een bereik tot alle vormen en lotions intense houden de huid huid gehydrateerd voor bijna 8 uur in een rij passen, dus dit doet wonderen op een droge huid.

Parachute Advansed diep gevoed Lotion:

Eerlijk gezegd, heb ik geprobeerd dit slechts een voorbeeld aan hun kiosk en vond dit absoluut geweldig, geurige en prachtig hydraterende. Dit is op de lijst zodra ik klaar ben met het lichaam boter!

Himalaya Intensive Moisturizing Body Lotion:

Deze lotion is goed voor mensen met een droge, schilferige huid, omdat het kalmeert de huid te publiceren van de toepassing. De formule organische, olijfolie, druivenpitolie en romige textuur houdt de huid gevoed wordt voor een lange periode.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha