Beroemde Verjaardagen 11 december11 december heeft een aantal historisch belangrijke verbindingen. Indiana werd een staat, Litouwen onafhankelijk werd van Rusland en de laatste Apollo-missie landde op de maan. Maar voor een aantal beroemde mensen is ook een dag om een ​​verjaardag te vieren. Beroemde mensen geboren op 11 december zijn zeker namen die u zult herkennen, en zijn net zo divers als de festivals die gedurende deze winter maanden worden bestrooid.

John Kerry

John Kerry is de senior Verenigde Staten Senator van Massachusetts en een lid van de Democratische Partij. Hij werd geboren 11 december 1943 en werd beëdigd als Senator van Verenigde Staten in 1985.

Kerry was de Democratische kandidaat voor het presidentschap in 2004, maar verloor de algemene verkiezingen aan zittende Republikein George W. Bush, met een ruime marge. Kerry staat bekend als de eerste Vietnam veteraan om te getuigen voor het Congres in 1971, de oorlog en was een actief tegenstander van de oorlog. Hij werd geëerd met de Purple Heart tweemaal voor zijn dienst tijdens de oorlog, toen hij werd gewond in actie.


Brenda Lee

Brenda Lee werd geboren Brenda Mae Tarpley 11 december 1944 aan de Emory University Hospital in Atlanta. Tegen de tijd dat ze 11 was, Brenda deed betaalde banen vanwege zijn vocale talenten. Zijn eerste betaalde optreden is een $ 20 fee aan een Shriner's Club lunch te zingen. Later in datzelfde jaar, Brenda heeft een vaste plaats in de lokale Augusta, Georgia tv-show "Peach Blossom Special", en zijn naam werd ingekort tot Brenda Lee.

Zijn grote doorbraak kwam toen ze werd gevraagd om een ​​lied te doen op de Ozark Jubilee bal voor ABC. Een van Lee's favoriete zangers op het moment was rood Foley, die werd headliner van de show. Hij stemde ermee in te laten Lee zingen een lied voordat u afsluit. Hij uiteindelijk doen drie nummers, en het publiek vond het geweldig. Ze werd de nationale televisie-exposure gegeven in 1956 en werd al snel de opname successen. Een van zijn meest bekende opnames is de vakantie klassieker, "Rockin 'Around the Christmas Tree".

Mo'Nique

Monique Imes werd geboren 11 december 1967 in Maryland. Ze is een stand up comedian en actrice die in het bedrijf gestart door een ongeval. Nu gewoon professioneel bekend als Mo'Nique, is dit grappige dame opgevoerd in een open mic avond in een comedy club, omdat zijn broer durfde haar. Het bleek dat ze was vrij goed in.

Hij achtervolgde de beroepsgroep stand-up comedy met aanzienlijk succes, uiteindelijk spelen The Apollo in New York, maar ook deel te nemen aan de Def Comedy Jam. Hij werd bekend toen hij landde een leidende rol in de UPN sitcom "The Parkers." Een film carrière volgde spoedig daarna.

Mo'Nique kreeg de Oscar, Golden Globe en Screen Actors Guild Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film 'Precious' in 2008 als het misbruik moeder genaamd Mary Jones. Hij schreef ook de best verkochte humor boeken, waaronder "Magere vrouwen zijn kwaad."

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha