Bepaal het type huidNadat bekend van de verschillende soorten van de huid in het algemeen, moeten we ons nu richten op de zorgen die onze huid beïnvloedt.

Gevoelige huid:


Dit is een probleem van ons allemaal worden geconfronteerd. Maar wat is nu precies een gevoelige huid? Uw huid wordt rood en jeukende, of krijgen vaak niet reageren op vrijwel ieder en elk product dat u gebruikt? Een allergie voor iets in een product of het verbruik is iets dat ieder mens moet dus worden geconfronteerd in dit geval hebben we allemaal een gevoelige huid!

Hoe kunt u uw huidtype vinden?

Begrijpen wat past of de huid en spullen die niet voldoet vermijden. Maar hoe u uw huidtype vinden? De volgende legt in detail aan uw huidtype te herkennen. Een patch test wordt altijd aanbevolen. En niet te vermijden veranderende producten die te vaak de neiging om je weerstand aan aan de huid producten. Dit kan ook gevoeligheid veroorzaken.

Donkere en doffe huid:

Veel mensen klagen dat hun huid is dof en lijkt de hele tijd moe. Als u een droge huid of vette huid of een ander type van huid, kan de huid dof door gebrek van hydratatie.

Het gebrek aan vocht is de eerste reden waarom de huid wordt donker en ondoorzichtig. Dus als je een van de mensen in die partij, drink veel water en eet fruit hydraterende en groenten zoals tomaten, groene bladgroenten (spinazie, sla, kool, selderij, onder anderen), die hebben een veel inhoud water, komkommer en familie, groene paprika, kiwi en watermeloen en veel kruidenthee. Deze voeg water aan de huid van binnenuit, wat nuttiger voor drinkwater.

Verminder alcohol, koffie, thee, zachte en harde, zout en suiker om uitdroging te voorkomen. En, natuurlijk, een goede moisturizer, kunt u op de hoogte blijven 5-6 uur kan voorkomen dat de huid donker en ondoorzichtig. Gebruik absorberend materiaal om de olie te verwijderen uit de huid als overtollige olie/talg maakt de huid er dof.

Breakout-gevoelige huid:

Dit is een grote zorg aan de boven en moeilijker om te gaan met geconstateerde problemen. Elk type huid kan met puistjes laag gehouden worden en acne en niet gemakkelijk te identificeren waarom of hoe ze te behandelen.

In het algemeen, stress is een belangrijke oorzaak, als het gaat om acne, maar sommige mensen hebben acne-gevoelige huid kan ook optreden als gevolg van hormonale problemen of bij het wisselen van de leeftijd hoe je de jongens volwassen worden, huwelijk, zwangerschap, PMS of een emotionele kwestie een paar te noemen. Dus als dit is wat je last hebt van ontslag en dan kun je gewoon geef je huid een rust, want er is niets wat je kunt doen.

Anders moet regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en voeding zorgen voor uw breakouts. En, zo niet, moet u zeker een dermatoloog te raadplegen om de wortel van het probleem te komen en proberen om een ​​oplossing te vinden. Hier ziet u hoe het type van de huid te vinden.

Een ander probleem met de breakout gevoelige huid heeft littekens na de breakout. Medicinale crèmes zijn geweldig om te gaan met littekens als een dermatoloog heeft voorgeschreven, maar als je te praten huismiddeltjes, niet al het werk en de resultaten niet meteen zien of dat ervoor zorgt dat een persoon in paniek te raken en creëert stress die kan eindigen in een eindeloze vicieuze cirkel van breakouts. Dus, wees voorzichtig dat je de huid niet onnodig worden beschadigd te denken aan iets dat je niet kunt beheersen. Voorschrift geneesmiddelen van een goede dermatoloog zijn zeer nuttig voor dit type huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha