Bengaalse bruids make-up TutorialHet huwelijk is een ceremonie van kleuren in India, het brengen van vreugde en geluk aan de bruid, bruidegom en hun familie en het is niet anders voor een Bengali bruid. Bengaalse bruiden staan ​​bekend om hun gratie en schoonheid; en vandaag hebben we zijn hier om enkele details over hoe je een mooie bruids make-up Bengaalse gemakkelijk te delen.

Bengaalse bruids make-up Tutorial

Dus hier zijn de stap voor stap make-up tips voor de bruiloft partij.


Stap 1:

Reinig je gezicht uit alle voorgaande make-up/olie of vuil. Doe je regelmatige reiniging, toning en hydraterende regime, en zorg ervoor dat de vochtinbrengende crème op de huid te laten voor 5-10 minuten voor aanvang van de truc. Op deze manier de moisturizer weken diep in de huid. Ik gebruikte de voedende crème van Avon. Het is een goede crème gemaakt met amandelolie.

Stap 2:

Breng een goede primer of basis voor make-up, voor aanvang van de belangrijkste onderdelen. Als je een vette huid zorg ervoor dat de juiste producten te gebruiken ,, priming om probleem te krijgen gratis applicatie. Dit is ook belangrijk als u wilt dat uw make-up te lang op de huid. Ik heb geen middelen te gebruiken, maar je moet een goede basis te gebruiken om goed in foto's kijken en zelfs make-up om langer te blijven.

Stap 3:

Breng de foundation en ook de concealer. Li meng goed. Dep ze goed, zodat ze blijven voor een langere periode. Vermijd wrijven als je vlekken kan achterlaten.

Stap 4:

We zullen eerst beginnen met je oog make-up. Breng een crème oogschaduw als basis voor het oog Smokey. Voor Bengaalse bruids make-up, smokey blik het beste werkt. Ik ga een koraal Smokey eye te maken, maar de kleur kan worden gemanipuleerd op basis van hun behoeften. Als u niet beschikt over een creme schaduwen vlekkerig kohl potlood nemen en een dikke lijn van het toe te passen op de cover. Vlekken nu rond de kohl en maak de basis. Lagen voor intensere kleur toe te voegen.

Stap 5:

Oogschaduw koraal binnenste hoek van het oog en van toepassing tot 2/3 ° innerlijk oog. Ook, voeg meer van oogschaduw om de kleur te intensiveren. Gebruik een platte kwast aan te brengen, zodat er een minimale uitval. Neem nu de blending kwast en mix de zwarte schaduw en koraal samen.

Stap 6:

Neem de eyeliner en lijn het bovenste ooglid en het onderste ooglid met kohl. Niet dikke lijn zoals we hebben een dramatische oog make-up die de smokey blik omvat. Neem ook eens een beetje 'schaduw koralen op een hoekige borstel en sweep onder de onderste wimpers tot 1/3 ° naar binnen.

Stap 7:

De coördinerende oog make-up met het gebruik van een schaduw highlighter onder de wenkbrauw bot om verder te accentueren uw oog make-up.

Stap 8:

Voeg een paar lagen mascara voor wimpers en oog make-up wordt gedaan. Bruids oog make-up accentueert de schoonheid naar een hoger niveau. Reinig elke terugval en ga verder met de rest van de look.

Stap 9:

Toepassing blos op de wangen en compacte gelden over het gezicht van een matte afwerking voor het gezicht te geven.

Stap 10:

Bengaalse bruiden hebben het voorhoofd en de wangen versierd met decoratieve rood en wit. Het uitgangspunt is de rode bindi op het voorhoofd en het gebruik van formulieren Kalki is gebruikelijk met bladeren. Ik koos voor een eenvoudige bruids make-up look bengaals. Traditioneel, wit is chandan en rode vermiljoen is gemengd met water of crèmes, maar ik heb liever huidvriendelijk schilderen. Ik gebruikte het rood en wit om deze redenen te maken. Deze zijn zeer eenvoudig en kan gemakkelijk worden gemaakt met een fijne kwast of een tandenstoker of een spel. Ik gebruikte een wedstrijd.

Stap 11:

Nu, nadat de modellen opgesteld die overblijven zijn de lippen. Breng een beetje 'van lippenbalsem en breng lipliner, in te vullen. Breng nu lippenstift op lippenbalsem. Na een laagje lipstick, bout en opnieuw toe te passen een andere laag. U kunt een laagje glans toe te voegen over de lipstick. Gebruik een potlood highlighter wit om de Cupido's boog accentueren en je bent klaar om te gaan.

Hier is de uiteindelijke look:

U kunt ook proberen andere trucs Indiase bruiloft voor een andere look

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha