Benen, grote overgewicht beïnvloedComplicaties van de extra kilo's

Benen en het hele onderlichaam zijn geweldig beschadigd als gevolg van overgewicht, omdat deze steun het pond u zou kunnen hebben, en kan leiden tot grote complicaties beide gewrichten, zoals de spieren en de bloedsomloop.

De benen zijn verdeeld in drie fracties: heup, been en voet. Elk van deze segmenten wordt gevormd door botten, spieren, slagaders en aders.


Op hun beurt elk van deze beenderen wordt vergezeld door verschillende gewrichten en pezen. Als u last heeft van overgewicht of obesitas elk van deze segmenten is beschadigd en kan dragen grote gezondheid complicaties.

Complicaties van de extra kilo's

  • Bloedsomloop complicaties: deze complicaties optreden wanneer een stolsel of een plaque te voorkomen dat de normale bloedcirculatie. Wanneer u te zwaar, kunt u ook last hebben van andere complicaties en dyslipidemie en/of diabetes, kan deze situatie nog ingewikkelder. Deze botsing kan invloed hebben op zowel de slagaders (arteriële embolie) als aderen (DVT).
  • Botcomplicaties: in deze groep, de articulaire complicaties zijn de meest voorkomende. Gewicht dragende gewrichten van het lichaam, en als dit goed boven uw ideale gewicht en gewone, gewrichten lijden, vooral de knieën. Niet alleen het gewricht aangetast, maar ook kraakbeen en ligamenten.
  • Complicaties spier: Dit type van complicaties zijn gerelateerd aan de gebrek aan mobiliteit. Als je gewicht en zijn benen begonnen pijn te doen, om de beweging te beperken, tot het punt dat veel mensen met morbide obesitas, bedlegerig zijn. Hoewel deze zijn extreme gevallen, de realiteit is dat de gewrichten betreft, de spieren verliezen kracht en atrofie. Vergeet ook niet dat de pezen ook worden beïnvloed door overgewicht, waardoor Tendinitis, onder andere ziekten.

Als u last heeft van overgewicht of obesitas je hele lichaam lijdt en lijdt complicaties van verschillende types, waarbij de benen van de lichaamsdelen het meest getroffen.

Vergeet niet, als u een pond meer en benen beginnen om dit te erkennen, moet u uw arts te raadplegen voor een dieet en lichaamsbeweging beginnen overeenkomstig uw middelen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha