Behandeling van RosaceaEr zijn huidziekten die invloed hebben op de kwaliteit van leven van mensen die lijden en die, ondanks niet ernstige gezondheidsproblemen, waardoor ze tijd te verspillen in hun dag tot dag. Blozen veroorzaakt door rosacea, op het verkeerde moment, is een voorbeeld. Dr Paul Umberto en Millet, hoogleraar en hoofd van de dermatologie aan het Universitair Ziekenhuis Sagrat Cor en directeur van Umberto Paul Corachan Clinic van Barcelona, ​​spreekt van deze ziekten, in het bijzonder van rosacea, dat treft tussen 10 tot 20% van de bevolking van de witte huid.

Rosacea, wat is het?

Rosacea kan onschuldig start een roodheid van het gezicht, wat overeenkomt met een spannende tijd, een boze, etc. Veel mensen meestal niet schelen, maar het probleem is als je herhalen, als de thermostaat eventueel beschadigde huid. Bovendien is het systeem van capillaire vasodilatatie, deze uitbraken draad blijven, veroorzaakt een zwelling en ontsteking met een keten papules of letsel gevolgen. Afhankelijk van de ontwikkeling van de ziekte, zijn er foto's en meer overdreven dan andere uitbraken.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken van rosacea, die immers niets anders dan een vasculaire ziekte. Dan is er ook een verslag van neurologische en probeerde bijvoorbeeld Parkinson-patiënten hebben meer Rosaceae. Deze voorwaarde maakt ook een verschijning in de handen van een boos, stress, het eten van bepaalde voedingsmiddelen zoals melk, gekruid of alcohol, door de warmte of infectieuze factoren. Toch moeten we niet vergeten de rol van de genetica, ook heel belangrijk in rosacea. Mensen met een lichte huid type 1 en type 2 hebben meer mogelijkheden om de ziekte dan mensen met een bruine huid te ontwikkelen. Een andere reden dat haar aanwezigheid kan worden bevoordeeld worden het nemen van bepaalde medicijnen, zoals corticosteroïden. In dit geval kunnen we praten over de vorm van het geneesmiddel van rosacea. Bedenk dat deze voorwaarde heeft vele soorten, vergezeld van pustuleuze laesies rond de mond totdat korrelig met rosacea seborrhoische.

Wat als je het niet proberen?

Als we een rooskleurige volgen de evolutie ervan, wat er zal gebeuren is dat je oedeem en letsel zal verschijnen. Uw huid zal intolerant geworden, dat dit is wat het belangrijkste is, omdat het betekent dat de huid van deze mensen enige voorbereiding niet zal tolereren. Dit gebeurt in 20% van de gevallen waarin de behandeling oraal moet zijn. Om dit te vermijden, is het belangrijk om de diagnose en behandeling maken.

Diagnose

Wanneer de diagnose moet rosacea onderscheiden van andere aandoeningen zoals seborrheic dermatitis, bijvoorbeeld. Uw arts moet een aantal tests uit te voeren en de mogelijkheid weggooien, zelfs als het waar is dat hoe meer ervaring je hebt de dermatoloog zal moeten minder tests uit te voeren.

Behandelstrategie

De strategie voor de behandeling van rosacea gaat in de eerste plaats uit te vinden wat zijn de triggers. Er zijn een aantal formuleringen met ingrediënten die speciaal zijn voor de gevoelige huid, en een belangrijke moleculen die metronidazol, tetracycline derivaten van vitamine A en tacrolimus, waarbij de laatste een molecuul dat de revolutie veroorzaakt. Al deze moleculen zijn gescheiden, maar de formulering is gemaakt en maakt de patiënt kan een vrijwel normaal leven te maken. De oorzaak van rosacea is zeer belangrijk, dus je moet de capillaire vasculaire laserlicht sluiten. Deze techniek niet alleen schadelijk voor de huid en werkt op de capillair.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha