Beglazing Ideeën voor AardewerkWanneer uw glas keramiek, kunt u een aantal verschillende technieken gebruiken. Dit is een volgende stap in het creatieve proces van het creëren van hun eigen aardewerk. U kunt kopen kant en klare glazuren toegepast op het werkstuk. Deze glazuren zijn verkrijgbaar in aardewerk winkels, aardewerk winkels of je online kunt kopen. U kunt ook uw eigen speciaal email met de aankoop van grondstoffen en alleen mengen.

Schilderijen

Deze techniek is een eenvoudige manier om glazuur van toepassing op een keramische stuk. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt het hele stuk met een glazuur schilderen met een grote kwast of een meer complexe ontwerp met behulp van kleinere borstels en verschillende kleuren van emaille. Zodra het ontwerp klaar was, waarin te verbeteren met een spray fles gevuld met poedersuiker. Dit is gelakt genoemd.

duik

Dit is een eenvoudige techniek om uw stuk snel en gelijkmatig te dekken. U moet genoeg glazuur in uw container om het hele stuk te dekken. Houd de keramiek met een tang, dompel het object in de container in een enkele klik, vloeiende beweging en verwijder deze vervolgens. Een andere techniek is het midden van het stukje keramisch glazuur in een en de andere helft in een andere kleur glazuur dip. Sommige pottenbakkers zal de kant van ijsvorming en laat de andere kant zonder lak.


van betaling

De casting techniek emaille kan een beetje 'rommelig, maar het is een leuke manier om een ​​stuk te versieren. Gebruik een beker of een container glazuur giet over het aardewerk. Een container wordt onder het stuk gehouden om de run te vangen uit. U kunt giet een glazuur op keramische of meer kleuren kunnen op een basiskleur worden gegoten. Wanneer het gieten van een glazuur anders naast een andere, het glazuur is shuffle board en geven een interessant effect. Gieten glazuren op elkaar zal ook interessant kleurencombinaties. Dit is een goede manier om de kleuren, zoals blauw op geel te mengen om groen te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha