Beginner Tutorial: How to Wear Liquid EyelinerLiquid Eyeliner overzicht en geeft een nauwkeurige definitie van onze ogen. Simpel gezegd het dragen van vloeibare eyeliner zal de WOW-effect te geven! Echter, de taak om op perfect is zeker een moeilijk vooral als u trillende handen.

Hier is een korte tutorial over hoe je vloeibare eyeliner foto's gemakkelijk te gebruiken. Je zal zeker enige oefening voordat u deze kunst onder de knie, en dan kun je met de coating te spelen om het type remodeling u wilt!


Hoe je vloeibare eyeliner

Het belangrijkste punt voordat je begint is om ervoor te zorgen dat uw hand is stabiel. Als uw handen trillen dan rest je elleboog op een geschikte drager voor de eerste keer om de lijnen te voorkomen stoten

  • Clean & Prime oogleden. Toepassen oog make-up voordat de coating.
   • Dan wordt uit het midden van het ooglid tot een dikke lijn naar de buitenste hoek van de ogen het houden van het sluiten van de bovenste wimperlijn te trekken. Herinner me niet om de lijn verstandig over te steken over de breedte van de bovenste wimperlijn.
    • Dan weer vanaf half trek een relatief dunne lijn aan de binnenkant hoek van uw oog.
     • Touch-up van de punten waar de lijn lijkt te worden gebroken of onregelmatig.

     En voila! we klaar.

     alternatieve manieren om Apply:

     De suggesties van vloeibare eyeliner boven misschien niet erg aantrekkelijk zijn voor beginners. Dus hier zijn enkele van de gemakkelijkste manieren voor het aanbrengen van een vloeibare coating:

      • Je kunt kleine puntjes plaatsen langs de wimperlijn en dan proberen om samen met hen op een symmetrische wijze en vervolgens een vleugje tot aan de punten van onregelmatige lijn of shots (herinner knooppunten ontwerppraktijk in je jeugd!)
      • Potlood eyeliner is relatief eenvoudig aan te brengen (zie HIER voor zelfstudie). Toepassing eyeliner potlood heel lichtjes op de wimperlijn en dan donkerder met vloeibare liner. Dit is relatief eenvoudig om te doen, als u al een lijn en structuur te volgen.
      • Als u zich ongemakkelijk door het traceren van de lijn van het midden van het deksel te voelen, kunt u starten vanaf de binnenste ooghoek en komt naar de buitenste hoek proberen om de lijn een beetje 'dikker te maken.
      • Zeer weinig langer de buitenste ooghoek, indien geconfronteerd met een probleem tijdens het aanbrengen van de coating een oog dicht.

     Ik hoop dat deze tips zullen u helpen uw vaardigheden te verbeteren tot finish! Ons niet vertellen of deze tutorial je geholpen. Nog beter als u laat ons een foto!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha