Beauty Tips van Aishwarya Rai en geheimen onthuldAishwarya Rai is een perfecte combinatie van schoonheid en hersenen. Je bent een man van actie, het recht om te worden gekroond tot Miss World voor de inwerkingtreding van Bollywood, Hollywood toen en nu eindelijk als een gezicht van de beste nationale en internationale merken, heeft het allemaal gedaan.

Met een toon van een perfecte huid en mooie grijze blauwe ogen, uiterlijk, spreekt en beweegt met elegantie. Maar wat is het geheim achter haar schoonheid, ondanks alle stress die komt met zijn gekke schema? Ik weet zeker dat jullie allemaal hebben deze vraag in je geest ook! We hebben het voorrecht om het te breken voor u.


Lees hieronder om de geheimen van schoonheid Aishwarya Rai, de oude koningin van Bollywood ontdekken.

Aishwarya Rai Beauty Secrets:

Ze was gezegend met een goede huid en haar en genetisch volgt ze een zeer gezonde levensstijl om haar schoonheid te behouden. Blijft weg van gefrituurd voedsel, junk food, verpakt voedsel, alcohol en roken, en eet veel groenten en fruit (voor vitaminen, antioxidanten en mineralen), liever zelfgemaakte maaltijden en drink veel water om je huid gehydrateerd en fris. Dit zijn de belangrijkste dingen in gedachten te houden om je huid jong en mooi te allen tijde te houden! Anders dan dat hier zijn enkele van Aishwarya Rai beauty geheimen tips die we kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Aishwarya Skincare Routine:

Aishwarya maakt gebruik van een mengsel van besan (gram bloem), melk en Haldi (kurkuma) als een exfoliant. U kunt ook met behulp van yoghurt om de huid te hydrateren en het gewoon verpletterd komkommer gezichtsmasker. Ze vecht haar huidproblemen aan je gezicht regelmatig te wassen met een geschikte moisturizer. Zijn routine huidverzorging bestaat voornamelijk uit natuurlijke remedies die kunnen thuis gemaakt worden op een verpakt product. En je kunt zien hoe effectief het is geweest op haar!

Make-up geheimen van Aishwarya:

Aishwarya liever verzwakt de truc, kleeft aan de kleuren roze, perzik en bruin op haar lippen en wangen zo past bij uw huidskleur en ogen intact.

Zijn favoriete cosmeticamerken zijn MAC, Lakme, Revlon en Maybelline.

Dieet Secrets Aishwarya:

Zijn dieet is het geheim achter zijn huid gezond en mooi lichaam. Wegblijft uit mesten voedingsmiddelen. Zijn dieet bestaat voornamelijk uit gekookte groenten voor gebakken voedsel. Ook geeft de voorkeur aan rijst over de regelmatige afwisseling zoals het hoge vezelgehalte stimuleert niet alleen om minder te eten, maar ook helpt om meer vet te verbranden. En ze houdt zich aan zijn praktijk van het eten van meerdere kleine maaltijden, maar meer dan 3 grote maaltijden religieus.

Aishwarya Fitness Geheimen:

De glam koningin zal toegeven aan het feit dat het nooit fitness-freak is geweest en heeft nog nooit gewerkt sterk bij aan een mager en gespierd zijn. De enige keer dat ze in een zeer fit look is als uw horloge Dhoom 2!

Ze geeft toe dat deze dagen je uit te oefenen te weinig yoga. Maar tijdens de dagen toen ze een bekend gezicht in de films, maakte hij een punt om zijn dag te beginnen met een stevige ochtendwandeling gevolgd door lichte oefeningen en power yoga.

Deze schoonheid was duidelijk wordt geleverd met een flinke som die niets meer dan zijn dieet om in vorm te blijven vereist!

Dit zijn de schoonheid geheimen van Aishwarya Rai. Simpel en effectief.

Controleer zelfs Secrets schoonheid Katrina Kaif en Kareena Kapoor beauty geheimen

Afbeeldingen: 1, 2, 3

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha