BEAUTY TIPS: 10 VASTE QUICK BEAUTYBEAUTY TIPS: 10 VASTE QUICK BEAUTY

1) Als u te veel blozen toegepast en hebben geen tijd om te wassen niet

en doen het allemaal weer de truc, neem een ​​blozen borstel schoon, diep in het stof vaststelling en gaan over de wangen te zwakken de heldere kleur op de wangen. Als u een crème blush gebruikt, mix je moisturizer met foundation op de rug van de hand en meng voorzichtig op de wangen, want dit zal kalmeren de wang kleur helder.

2) Als je kijkt in de spiegel en ziet dat uw stichting cakey geworden

, Probeer dit: Bevochtig je gezicht met water en vervolgens alles te regelen met een vochtige spons, goed roeren alle randen.


3) Om uw lippenstift langer duren

Eerste lijn van uw lippen met een lip potlood in dezelfde kleur als je lippenstift, dan van toepassing lippenstift en veeg met papier en uiteindelijk poeder lippen. Herhaal alle stappen en je krijgt "kogelvrij" lip kleur die zal duren door de 3-gangen diner!

4) Als je mascara vlekken op het verkeerde moment

hier is de correctie: dip een Q-tip schroevendraaier in uw moisturizer en veeg de vlek van je gezicht. Gebruik de andere kant van de Q-tip om glad uit de omgeving.

5) Lipgloss is een prachtige uitvinding die schoonheid kan uw lippen kijken sappig en erg aantrekkelijk! Maar het verdoezelt meestal niet veel uithoudingsvermogen hebben.

Om de glans sappige gloss op de lippen te verlengen, probeer deze

: Eerst een zachte lip potlood in dezelfde kleur als je lippen, goed mengen met uw vingers, en dan alleen uw glans toe te passen op. De wasachtige potlood lippen helpen handhaven van de glans op de lippen langer. Wie houdt er niet van zijn lippen glanzend en heldere ?!

6) Uw mascara klonterig? Geen probleem!

Dompel de buis goed gesloten je mascara in een glas warm water voor een paar minuten. Wanneer u uit te doen, zul je zien hoe je mascara niet klonteren verzacht en nog veel meer!

7) Als uw romige oogschaduw neiging om vouw

Maar ik hou van de kleur en nog wilt gebruiken, probeer dit: nadat u uw oogschaduw crème, licht borstel beetje 'van transparante poeder op, die zal helpen om de schaduw van de plaats, werken volgens hetzelfde principe "fixer", net als wanneer het zet de stichting met transparante poeder.

8) Als uw eyeliner heeft de neiging om de bodem

, Probeer deze tip: nadat u uw vloeibare liner of gel toe te passen, gaan over het met een poeder oogschaduw kleur. Oogschaduw eyeliner afdichting, dus het zal langer duren zonder vlekken.

9) Hier is een geweldige tip voor een avondje uit

Als je lippenstift ziet er plat en te ondoorzichtig, hier is hoe je kunt "spice it up": U kunt een lipgloss gelden alleen voor het centrum of u kunt een glinsterende oogschaduw toe te passen in het midden van de lippen plaats. Het toepassen van glanzende oogschaduw op de top van je lippenstift maakt je lippen voller en de textuur van een poeder oogschaduw ook aanzienlijk verlengt de tijd om te dragen.

10) Als uw glans neiging om afglijden haar lippen in een half uur

, Probeer je glans te mengen met lippenstift op de rug van de hand en dan toe te passen op de lippen met uw vinger of een lip borstel, omdat dit lip kleur en glans langer.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Wat is uw favoriete beauty fixeermiddelen snel? Neem dan deel je gedachten en ideeën in het commentaar hieronder.

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  1   0
Oktober 7, 2015 | 21:02:42 | later 3 uur

Hou uw schoonheid tips! Het is zo geweldig!

  5   0
Oktober 7, 2015 | 21:31:06 | later 4 uur

Beauty Tips geweldig!

  1   2
Oktober 8, 2015 | 00:03:12 | later 6 uur

Artikel super cool!

  1   1
Oktober 8, 2015 | 01:42:45 | later 8 uur

Prachtige site! Hou van al uw schoonheid tips! Informatie zeer goede kwaliteit! Bedankt!

  3   2
Oktober 8, 2015 | 04:49:08 | later 11 uur

Bericht Super!

  1   0
Oktober 8, 2015 | 10:36:53 | later 17 uur

Wat een prachtige site!

  2   0
Oktober 8, 2015 | 14:18:19 | later 21 uur

Hou van het artikel!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha