Beauty Secrets Straight From The Queen van de eeuwige jeugd: Madhuri DixitAls je bent opgegroeid in de jaren 90, het enige wat hij wilde was om te zijn zoals zij.

We hebben allemaal gedroomd van haar op een bepaald punt van de tijd of het ander. Zijn jeugd, schoonheid, charme, warmte en persoonlijkheid waren iets dat mannen en vrouwen aangetrokken voor haar als motten naar de vlam.

Dit was 20 jaar geleden en is nu in zijn 40 jaar. Wat is er veranderd? Helemaal niets! Ze is nog steeds net zo mooi, jonge, charmante en warm als altijd. Met een vleugje van genade en volwassenheid dat krediet we haar moederschap en leeftijd.


Deze eenvoud is wat maakt het zo lief Madhuri Dixit, is het niet? Moeder van schattige kinderen, prachtige vrouw naar haar arts man, een dochter en een dochter-in-wet, en ook een vrouw met zijn sterke persoonlijkheid. Het is geen verrassing dat Madhuri wordt geïdealiseerd. Haar optreden vaardigheden, dans, ouderschap gemaakt met de perfecte dosis warmte en perfectie zijn wat zette haar onderscheidt van de massa bling. Waarschijnlijk is dit de reden dat, heeft de harten van de hele wereld, en zal blijven om er de hele tijd op de hoogte blijven.

Wilt u weten hoe u erin geslaagd om te blijven dit mooi?

Beauty Tips Begunstigd door Madhuri Dixit

De beauty tips uit de zak van de geheimen Madhuri Dixit's zijn heel eenvoudig.

Op de vraag wat schoonheid is om haar, Madhuri zei: "Schoonheid is in de ogen van de toeschouwer, en wat is mooi voor één, hoeft niet aardig voor elkaar te zijn, maar we moeten altijd werken om te voelen en er goed uitzien.. "

Als je haar vraagt ​​om alle diëten, zegt ze dat ze zijn gewoon niet gedaan. "Keeping in balans", zegt hij. "Je lichaam heeft om gezond te zijn om er mooi," benadrukt hij. Hij zegt ook dat het lichaam heeft rust nodig om in leven te kijken, zo goed slapen en om de tijd te corrigeren of te laten zien tekenen van saaiheid in je energie en licht ook.

Suggesties die Madhuri Dixit regelmatig volgt:

  • Olie je haar voor het wassen. Erg belangrijk.
  • Hydrateren, hydrateren en hydrateren dan nog wat meer '.
  • Laat de SPF niet missen.
  • Eet gezond, eet goed en uit te werken.
  • Kortom, het leiden van een evenwichtig leven.
  • Zijn workout routine is momenteel een zesdaagse programma met veel slaap.

Zijn keuze schoonheidsproducten is heel eenvoudig. Zijn favorieten zijn een eyeliner en lipgloss. Zijn laatste liefde en geloof is de Olaz Regenerist. Waarom vraag je dat? Ze zegt dat ze houdt van een uitdaging en dit product ook daadwerkelijk uitdagen klinische methoden, het geven van goede resultaten. Dit is een product dat licht geeft gelooft dat een vrouw moet zijn om uit te gaan zonder make-up staat!

Nu we weten hoe je kijkt op een natuurlijke manier de hele tijd, is het niet?

Hoe ziet u de prachtige licht te bereiken? Dit is onschuldig te simpel om waar te zijn, maar het werkte voor haar - gelukkig te zijn en de dingen die je gelukkig te maken. Als u een licht voor een feest wilt, dit is wat ze zegt dat ze niet -Dance! Ja dans. Dansen is een heel spiritueel ding voor haar, geeft haar de aard van de vreugde die niet elders en ook kan vinden omdat cardio work outs te pompen bloed naar het lichaam en het gezicht waardoor het een gloed.

Is het niet deze ongelooflijke eenvoud van schoonheid gewoon bewegen? Of dat Madhuri liefde? Welk aspect van aanbidding ze krijgt haar? Schiet een reactie en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha