Beauty Secrets ScarletJohansson

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 1


FHM in 2010 uitgeroepen ScarletJohansson zijn de meest sexy vrouwen laten leven! Deze titel is niet alleen representatief voor het uiterlijk, maar ook een kroon op zijn persoonlijkheid op alles! Sexy is niet slechts een deel van het lichaam, maar door het vertrouwen dat je hebt.

Elke beweging die hij maakt en elke routine volg je onderschrijven het feit dat schoonheid komt van binnenuit. Het geheim is altijd een goede gezondheid en een gezonde geest.


Huidverzorging als scharlaken:

Als je een gevoelige huid hebt is je ondergang vervolgens na zijn advies een goed idee zou zijn!

Ze heeft een zeer gevoelige huid en is gevoelig uit te breken. Dus, ze maakt altijd een punt om je make-up te reinigen voordat u gaat slapen. Zijn gevoelige huid dwong hem om vrij van parfum huidverzorging items te gebruiken, dat is waarom ze zweert bij Cetaphil. zorgt reinigt borstels wekelijks ook. Hij bekende ook meestal niet gebruiken elke moisturizer. Probeer dat ook! Het kan ook voor u werken van jullie hebben zeer droge huid die is.

Ondanks alle voorzorgen, het zorgt ervoor dat het ook de huid en, ten minste eenmaal per week. Maskers zijn zijn keuze om te gaan. Zuiverend masker van Jurlique van zijn favoriete, dat is organisch en Clarins hydraquench crème-masker.

Dieet scharlaken:

Hij benadrukte, gezonde vrouwen om weer mooier over en zijn! Voor haar, uitgehongerd diëten en trainingen zijn uitputtend strikte no no! Het geheim aan haar zandloper figuur is slechts met mate en zelfbeheersing.

Maar zij bekende het feit dat een verslaafde kaas en haar zwakte om een ​​cheeseburger maaltijd bij Burger King zijn! Ze verlaat elke keer in een tijdje ', maar zorgt ervoor dat de meeste van zijn maaltijden zijn gezond. Ze plaatst een grote hoeveelheid stress op de slaap en rust genoeg. Een van zijn suggesties was de meest waardevolle op de consumptie van vetten. Zij benadrukt dat het noodzakelijk is het vet afgesneden maar die zijn transvetten en ongezond verzadigd. Onverzadigde vetten zijn essentieel voor een goede gezondheid van het lichaam. Sheensures consumptie van gezonde vetten en weinig koolhydraten gl verstrekt door voedingsmiddelen zoals olijfolie, avocado en quinonea.

Kleden als scharlaken:

Werk met de beste wapens is een verklaring zeer populair en dat is precies wat hij doet. Pronken haar zandloper figuur! 1940 het dragen van kleding geïnspireerd toonaangevende uit haar vrouwelijkheid en niet achter de hoge hakken te verlaten.

Zijn favoriete merken zijn Christian Louboutin schoenen voor butalso houdt van Dolce & Gabbana en Alexander Wang!

Wat zit er in de zak?

Ze heeft Lancome Bi-facil oog make-up remover, Redken Extreme Conditioner redding kracht met haar te allen tijde!

Huid:

  • Voor zijn dagcrème gebruikt Jurlique louter leeftijd-tartende dagcrème spf 1
  • Hij toonde aan dat, na een dag van 16 uur onder de hete lampen, gebruiken vooravond lom cleanser met een warme handdoek.

Make-Up:

  • Zijn favoriete oogschaduw ooit is de Dolce & Gabbana in geluk.
  • Het geheim van glanzende lippen diep is Dolce & Gabbana de lipliner in Ruby en Dolce & Gabbana de lipgloss in Ruby. Ze is het gezicht van Dolce & Gabbana make-up en houdt van ze te gebruiken als voel de glossen zijn niet plakkerig en niet de lippen lipsticks drogen.

Benadrukt wordt dat met lippenstift opnieuw toepassen lippenstift in een bad zal alleen de meest vreemde maken. Dus dat is iets wat je zou willen vermijden!

pic: 1, 2

souce: 1, 2, 3

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha