Beauty Secrets Revealed SrideviSridevi, een mooie diva van Bollywood, staat bekend om haar schoonheid en optimistisch gevoel voor mode. Als u zich afvraagt ​​wat maakt het uitzonderlijk, zal u de antwoorden in dit artikel te vinden.

Beauty Secrets of Sridevi:

Sridevifollows een massage routine regelmatig haar en vermijdt het gebruik van producten op basis van overmatige chemische stof.


Eyeliner, lip-gloss en de crème van La Prairie Platinum zijn de enige elementen van de make-up die vraagt ​​om klaar te zijn!

Wij adviseren mensen om alleen pakketten van fruit te gebruiken en massages in het hoofd zo vaak mogelijk om de bloedcirculatie te verbeteren.

Voor haar, de nieuwste beauty fout is om te slapen met make-up, ze benadrukt thatchemicals in beauty producten zijn agressief voor de huid.

Regelmatig volgt haar schoonheid regime dat bestaat uit "het eten van de juiste voeding op het juiste moment, het doen van yoga, en hebben veel water."

De eerste beauty product dat nooit werd gebruikt glycerine gemengd met rozenwater, en ze blijft vandaag de dag gebruiken.

Voor Sridevi, het is allemaal positief, goede tijd met familie, power yoga, tennis, enz., Kortom, geloof je dat alles wat binnen is wordt weerspiegeld op het gezicht. Wees blij in zijn reflectie genereren buiten te hebben.

Gelooft u in elegant het verouderen, dat ligt voor de hand, omdat hij overdrijft nooit op make-up of mode.

Ze begint haar dag met 2 kopjes warm water met citroen en kruiden thee. Ontbijt, heeft een groentesap, en voor het ontbijt, je ofwel havermout of muesli met veel van droge vruchten, honing en gemaakt van magere melk.

De lunch bestaat meestal uit een heleboel salade en gerookte zalm soms of gegrilde tofu of feta kaas.

Voor het diner, it'susually soepen, roti en sommige plantaardige curry. Eet elke twee uur en ze overgeslagen tussen snacks bevatten noten, een hele vruchten, veel kaas, vooral geitenkaas met meergranen crackers en chocolade.

Een schoonheid tip die geeft aan alle vrouwen zouden moeten genoeg te verwennen, want we verdienen het!

1 Zij gelooft in het houden van make-up minimaal en zo natuurlijk mogelijk.

Dus, dit waren de schoonheid geheimen van Sridevi, laat me weten wat uw gedachten op dit artikel. Deel uw commentaar hieronder.

Wees voorzichtig. Tot ziens

Bron: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha