Beauty Secrets of Sushmita SenSushmita Sen is een van de mooiste vrouwen in India en was de eerste Indiase vrouw te worden gekroond tot Miss Universe in 199 We houden allemaal van de weg Sushmita dezelfde poort met de zwier en elegantie. Ze is een perfecte mix van schoonheid met hersenen met een slank figuur; sprankelende ogen en een glimlach om een ​​miljoen dollar die kunnen maken dat iedereen een beat overslaan. Hier zijn enkele van de geheimen van deze meest begeerde sensuele diva.

Sushmita Sen Beauty Secrets:

 • "Geluk! Schoonheid is voor mij de handtekening van God en moet van binnenuit komen ''

Alle beauty tips Sushmita Sen hoopt dat een vredige geest moet die automatisch een gloed toe te voegen aan het gezicht. "Als je geest onder controle en is open voor positieve gedachten, je bent een winnaar op het gebied van schoonheid," zegt voormalig Miss Universe.


 • Zijn geheim voor een gezonde huid onder het drinken van veel water, genoeg slaap, met zonnescherm en vooral meer vertrouwen in haar natuurlijke schoonheid meer dan wat dan ook om het effect van de beschadiging van de huid te keren als gevolg van make-up, verlichting, vervuiling en UV-stralen .
 • Sushmita volgt een goede huidverzorging regime als zijn herstelprogramma's onregelmatige laat haar met een kleine kans om een ​​goede nachtrust te krijgen. Sushmita van mening dat een goede voldoende slaap 's nachts de huid zal helpen om de juiste weg te verjongen. Het geheim van haar gloeiende gezicht is de papaja sap en oranje dat ze regelmatig van toepassing is op zijn gezicht. Ze maakt ook gebruik van een pakket gezicht gemaakt van besan (kikkererwtenmeel) en Malai en met dit gezicht scrub, dat zuivert en verzacht de huid. Drink een verzinsel van honing en neem dat het bloed zuivert en geeft het een gezonde en stralende huid.
 • Sushmita's view pastel kleuren zoals licht roze, perzik, crème en beige brengen een rustige sfeer van de drager, die op zijn beurt zet een gezicht gloeien. Zelfs als hij dragen felle kleuren elke keer zijn eisen van de rol, de voorkeur aan de lichte kleur te dragen in het echte leven te fris en levendig uitzien.

Make-up geheimen van Sushmita Sen:

 • Sushmita is een sterke vrouw en haar make-up weerspiegelt zijn sterke kant en gelukkig. Zijn stralende teint is zijn handelsmerk. De truc wordt meestal gedaan om het gezicht te benadrukken en verzachten de rest van de functies. Toepassing bronzer in een meer perfecte en overdrijf het niet.
 • Zijn boog make-up bevat Dior Bronze Blush, Chanel Automatic Liquid Liner, Lancôme Juicy tubes in Copacabana Koffie en YSL Mascara nooit lang. Sushmita brengt altijd een mini flesje rozenwater, lippenbalsem en Olay Moisturizer portemonnee.
 • Sushmita is zeer bijzonder over het verwijderen van make-up elke avond voor het naar bed gaan.

Dieet Geheimen van Sushmita Sen:

 • Sushmita beveelt een evenwichtige voeding in het midden van een drukke leven van de partij. "Jongeren zijn partijen meedogenloos en hun eetgewoonten onregelmatig en beschadigen hun systemen," zegt hij.
 • Sushmita vermijden van gebakken voedingsmiddelen die zijn zo algemeen beschikbaar deze dagen. Ze begint haar dag met een paar amandelen en granen en melk, dat een energie-boost geeft. Vruchtensappen zijn in wezen belangrijk voor haar.
 • Sushmita had op een veel gewicht (die nodig was voor een film), en die nodig zijn om het gewicht van het kwaad te verminderen zetten. Het kostte haar slechts een maand en een half om weer in vorm. Hij ging op een streng dieet om die extra kilo's op advies van zijn trainer te verliezen. Zijn dieet was een evenwichtig dieet met een gezonde mix van eiwitten en koolhydraten.

Hij zou beginnen zijn dag vroeg in de ochtend met een kopje gember thee, gevolgd door een glas groentesap, 3 ei omelet of pap.

Om 10:00, zou hij een kopje koffie drinken met een handvol amandelen.

Haar lunch bestaat uit een kom rijst en dal, met een schaal van groenten of een stukje kip of vis.

Na de lunch, zou hij vers fruit te eten. Voor 's avonds snacks, zou het idlis of plantaardige sandwich of een kom upma met een kopje koffie.

Oefening Secrets Sushmita Sen:

 • Sushmita werkt elke dag om je lichaam in vorm te houden.
 • Ze is een oefening in het aanbod plaat 15 minuten om de andere dag, met een uur van Pilates, cardio en crunches.
 • Sushmita doet ook yoga en pranayama elke dag naar de frisheid van geest en ziel te behouden.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha