BEAUTY SECRET 1001 NACHTENBEAUTY SECRET 1001 NACHTEN

De schoonheid van de oosterse vrouwen werd poetized door vele geschriften van de oudheid tot heden. Hoewel vrouwen in het Oosten van oudsher verbergen onder hijab of andere losse kleding, zeldzame strips van blootgestelde huid of haar en ogen in het bijzonder zijn objecten van afgunst voor veel westerse meisjes. Het is moeilijk te geloven, maar de oosterse vrouwen behouden hun prachtige look met behulp van natuurlijke remedies om het maximum.

Het Oosten kan ons veel leren. Echter, in dit artikel ga ik een geheim product dat Oost is een zuivere bron van schoonheid en kleur te onthullen - henna.


We weten van henna body art en tatoeages. Henna wordt ook gebruikt om te verven en te behandelen het haar, wimpers en wenkbrauwen te versterken, voeden en verzachten de huid. Ik weet niet of de Oosterse schoonheden zo trots op hoe ze eruit zou geweldig zijn, hoewel zij niet regelmatig zouden gebruiken henna.

Henna is een plant die groeit in warme landen zoals India, Iran, Pakistan, Afghanistan, Palestina, Egypte, Kenia, Soedan, Marokko en Sri Lanka. Hoe warmer het klimaat, hoe sterker het effect van het verven plant. Jonge bladeren van henna worden verzameld, gedroogd, gemalen en gezeefd. Deze bruin-groene poeder of licht is het eindproduct dat op de markt beschikbaar is.

Henna poeder voor haar

Henna bevat elementen van het verven en het looien, rubber en waardevolle organische zuren, vitamine C en K. Het is niet alleen een haar natuurlijke kleurstof. Henna verbetert de structuur van het haar, waardoor het dik en glanzend, glad weg roos en voedt de split en beschadigde sloten. Henna wordt ook veel gebruikt om haaruitval te behandelen.

Henna kleurstof produceert alle tinten van rood. Vergeet niet dat henna is een natuurlijke stof en het effect ervan zal afhangen van uw natuurlijke pigment. Echter, oude vrouwen liet ons trucs die we kunnen gebruiken om te spelen met kleur: bijvoorbeeld door het mengen van henna met koffie brouwen kan een diepe bruine tint te krijgen. De toevoeging van bietensap Verse rode kleurstof uw haar paars, als je dapper genoeg om te durven om een ​​dergelijke kleur te dragen zijn. Blonde meisjes raden wij u aan kamille infusie samen met henna op een honing gouden tint te krijgen.

De technologie sterven haar met henna niet hetzelfde is als alle andere chemische kleurstoffen. Dus, adviseer ik u dit te doen in een kapsalon specialist kan u helpen om de gewenste kleur te bereiken op basis van uw haartype en natuurlijke pigment.

Degenen onder jullie die tevreden zijn met de haarkleur, maar toch willen profiteren van het effect polymerisatie van henna, is een kleurloze versie, het - henna dat haar pigment heeft verloren tijdens de verwerking. Kleurloze henna is ideaal voor een haarmasker. Hoe te mengen henna voor haar? Plaats 25-50 gram henna poeder kleurloos in een aardewerken kom, voeg kokend water, dek de kom en laat het 5-7 minuten. Roer de pasta die is verkregen met een of twee eetlepels olijfolie. Het masker mag niet erg dik. Als de consistentie te denken, voeg een beetje 'van water of olie, is vooral handig als je een soort van droog haar. Breng het masker gelijkmatig over de gehele lengte van het haar. Voor anti kaalheid genezen breng een royale hoeveelheid pasta op de haarwortels en direct op de hoofdhuid. Bedek je hoofd met een hoed en een handdoek om warm te blijven. Hoe langer je het masker te laten op je haar, hoe beter het effect. Echter, proberen te houden gedurende ten minste één uur. Was en spoel je haar zoals gewoonlijk.

Als u herhalen om dit masker te doen een keer per week voor een minimum van drie maanden, je haar er gezond en glanzend, net als na de dure salon behandelingen.

Henna voor de huid

Kleurloze henna is mijn nummer één truc om fijne lijntjes en verfrissend gezicht huidskleur te bestrijden. Zoals met haarmasker, meng 10 gram kleurloos poeder Hanna met een beetje 'gekookt water, olijfolie en een eidooier. Verspreid het masker op het gezicht, vooral rond de ogen en lippen, waar de meeste van de mimische rimpels verschijnen. Spoel je gezicht zachtjes in 10-15 minuten en breng de crème aan te passen als dat nodig is. Het effect van de henna in dit masker is tweeledig: pilling en voedzaam. Als je dat doet deze behandeling minstens een keer per week je zult zien dat de kleine rimpels verdwijnen en de huid wordt glad, fris en helder. Soms, ik solliciteren hetzelfde masker op mijn handen en nagels, en het effect is gewoon geweldig!

De keuze van goede kwaliteit henna poeder

Henna kopen in winkels Indiase, Pakistaanse en Marokkaanse in de wijk. Het kan ook worden gevonden in sommige drogisterijen. Voordat u koopt, ik aandacht besteden aan de volgende factoren:

 • Frisheid.

  Kijk naar de datum van productie. Henna wordt best gebruikt in enkele maanden, indien het niet is opgeslagen in de kou. Worden bewaard in een vriezer en beschermd tegen licht, kan henna potentieel in goede conditie te blijven voor de komende jaren.
 • Kleur.

  Goede kwaliteit henna is lichtgroen en moeten meerdere keren worden gezeefd. Henna vervaagt bruinen, als het verliest macht. Dus, sommige fabrikanten hebben de neiging om een ​​groene chemie toe te voegen aan hun product er fris en van goede kwaliteit. In een dergelijk geval, henna poeder is helder groen, die in combinatie met de oude fabricagedatum problemen kunnen verhogen.
 • Origin.

  Henna wordt geproduceerd in een aantal landen in Zuid-Azië, Noord-Afrika en het noorden van Australië. Experts zeggen dat de Afrikaanse henna is roodgloeiend, is diep rood henna Perzische en Indiase henna is roodbruin. India is de nummer een export henna poeder. Echter, in poeder of Pakistaanse Marokkaanse is het vaak van betere kwaliteit. Sommige landen, zoals Oman, bijvoorbeeld, niet exporteren helemaal henna. Gebruik elke gelegenheid wanneer u de wereld reizen naar de henna van verschillende oorsprong te verkennen en te vergelijken krijgen.
 • Het is verbazingwekkend hoeveel kansen efficiënt en betaalbaar natuur ons geeft om onze gezondheid en schoonheid te behouden! We moeten gewoon nieuwsgierig te zijn, om te ontdekken en selecteer de recepten die het beste werken voor ons.

  Stay Smart, gezond en mooi!

  Dit artikel werd vriendelijk door Ekaterina Tsaranok. Als u alle artikelen van Ekaterina Tsaranok te lezen klik hier.

  (0)
  (0)
  Opmerkingen - 0
  Geen commentaar

  Voeg een reactie

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tekens over: 3000
  captcha