Beauty & Fitness geheimen van Sofia Vergara Revealed!

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 18


Met Killer ziet, weelderige lokken en een strakker lichaam, Sofia Vergara is de nieuwe koningin van de televisie.

Deze Colombiaanse schoonheid is de ster van de populaire tv-show "Modern Family." Ze is een echte bom en ze blijft groeien mooier elke dag. Ze is een volwassen en zelfverzekerde vrouw die wordt geciteerd te zeggen: ". Mijn mantra is om mijn beste kwaliteit te accentueren"


We willen allemaal dat het lichaam bochten en vlekkeloze teint. Nu kunnen we ook bereiken hetzelfde lichaam en gladde huid, met behulp van trucs en tips geschonken door Sofia alleen.

Beauty tips die Sophia Vergara Gunsten

Sofia Workout:

Sofia biechtte wel een paar keer dat ze is niet een persoon training. Ze heeft nog nooit genoten te doen en houdt de opleiding begeleid zodat ze vasthoudt aan zijn trainingen.

 • 1 uur geleden workout routine voor 2 of 3 keer per week op de gewichten en cardio.
 • Ze is een persoon die houdt van water en wateractiviteiten zoals zwemmen
 • Liever pilates, yoga en zelfs dance
 • Ze probeert fitness rond haar hectische routine. Maakt niet uit wat het excuus, probeert ze te trainen minstens 2-3 keer per week.
 • Ze is een voorstander van reverse crunches en maakt ze religieus

Sofia Beauty:

Sofia bekende dat haar schoonheid pictogram is Sophia Loren. Ze werd ook gehoord dat ze nooit verlaat het huis zonder make-up, zelfs als dat betekent gewoon een beetje 'van de blos op de wangen.

 • Zijn favoriete? Ze houdt absoluut de cover girl mascara Lash blast 24 uur. Zijn favoriete oogschaduw is de Cover Girl Koningin oogschaduw collectie in warme karamel.
 • Haar schoonheid moet hebben is de crème de la Mer. Wordt opgeslagen in kleine containers, zodat ze kan brengen op de reis. Hij draagt ​​ook mascara voor zo lang als je de blonde wimpers.
 • Haar blik rode loper bestaat uit tal van mascara, eyeliner en donkere oogschaduw.
 • Zijn dieet bestaat uit kip en kalkoen vis. Ze eet geen rood vlees. In Latijns-Amerika, wordt elk evenement gemarkeerd met voedsel, streeft altijd naar zijn wensen te beperken. Het heeft een zoete tand en houdt van alle desserts, zoals bitterkoekjes en cake. Het beperkt de consumptie van wijn.
 • Het duurt vijf maaltijden per dag en nog steeds overgeeft aan een aantal items van zoetwaren. Zijn vaste maaltijd plan ziet er als volgt
  • Ontbijt - u kiest voor vers fruit en rauwe groenten met gezonde fruitdranken
  • Snacks -Ze geeft de voorkeur aan wat snoep of zuivelproducten
  • Lunch - u kiest voor eiwit pasta of lean
  • Snack - Voor de tweede snack kiezen vers fruit of havermout met een glas sap.
  • Diner - De nadruk ligt op de maaltijden laag in koolhydraten.
  • Je wast je haar elke dag. Ze meestal föhnen het haar met een haardroger en borstels langs om je haar dikker lijken.
  • Ze houdt gehydrateerd te houden met veel inname van water tijdens de reis.

Gelooft in multitasking make-up en bekende de lipstick als blush, oogschaduw en mascara wenkbrauwen vulmiddel te hebben gebruikt als hij kwijlde als eyeliner.

Haar voortbestaan ​​tegen kanker:

Sofia werd gediagnosticeerd met kanker van de schildklier in haar jaren '20. Ze beweert dat na kanker, realiseerde hij de noodzaak van een gezond lichaam. Het incident kanker heeft zijn prioriteiten veranderd en is van mening dat het zeer belangrijk om strikt goed zijn voor je lichaam. Na zijn gevecht met kanker, niet heeft rood vlees zeventien jaar gegeten en nooit gerookt ofwel!

Sofia geheime tip:

Het dragen van een lippenstift voor zo lang als zijn moeder gebruikt om erop te wijzen dat het dragen van een lippenstift geeft de indruk van het kijken goed put-samen. Hij zei ook dat, als een Latina meisje, ze altijd keek haar moeder doet de truc en geliefd door het aanbrengen van een beetje 'van blush of lippenstift toen hij pas veertien was.

Welk advies bent u van plan om te lenen van haar? Geen commentaar en vertel ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha