Be Fit With Me Week 1 - Eten en drinkenIk begin met een fitness-programma, waar ik een fitness-programma dat cardio en kracht omvat zal delen. Ik zal ook praten over voeding en eten strategieën. Ik zal ook het delen van een paar gemakkelijke doelwitten voor deze week, die zal worden gekoppeld aan voeding of fitness, of beide worden bereikt. Lezers worden aangemoedigd om op de voet volgen van deze tips en brengt verandering in hun levensstijl, het beoefenen van deze tips op een dagelijkse basis. Be Fit Mantra's - - in eerste instantie zul je een bewuste poging om deze wijzigingen op te nemen of te maken, maar na een paar dagen zal instinctief ontwikkelen. Ik beloof om langzaam te gaan op een comfortabele tempo.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Arya ZIAI


Aanwijzingen voor de inname van voedsel van deze week:

  1. Eet altijd binnen 10 minuten na het ontwaken in de ochtend,
  2. Drink minstens 2 liter water.

Altijd eten met 10 minuten na het ontwaken in de ochtend:

Rujukta Diwekar, in zijn boek "Niet je verstand te verliezen om gewicht te verliezen," zegt - "wakker nooit op koffie en thee in plaats daarvan eet echt voedsel binnen 10 -.. 15 minuten van wakker"

Als we slapen bloedsuikerspiegel laag gaat, in de winkels lever ochtend bijna leeg zijn, het lage niveau van de bloedsuikerspiegel is de reden dat we voelen "laag" in de ochtend. Als we niet eten, je lichaam begint af te breken je spieren om suiker te houden naar beneden te gaan. Dus je moet eten, wat het lichaam houdt van het afbreken van je spieren en ons minder vetvrije massa. De spieren zijn de vetverbranders in ons lichaam, zodat we niet kunnen laten verspillen. We moeten voedsel dat de suiker verhoogt langzaam n voortdurend en bereidt het lichaam om stress te weerstaan ​​eten.

U allen die niet het gevoel alsof we in de ochtend hebben een trage stofwisseling en spijsvertering inefficiënt. Talrijke studies hebben aangetoond dat het eten van een gezond ontbijt in de ochtend leidt tot een toename in metabole snelheid, die gedurende de dag actief blijft.

Niet beginnen de dag met thee of koffie cafeïne is om hier de schuld, verhoogt de bloeddruk, hartslag, ademhaling en maakt het lichaam aangespoord ons of hoe we willen "kick". Maar heeft nul voeding. Het maskers honger dat is de reden waarom de ochtend thee/koffie kan ons lang zonder eten van het ontbijt. Dit resulteert in het eten later, ons lichaam neemt voedingsstoffen effect 'masker' van cafeïne bladeren later veeleisend voor meer voedingsstoffen.

Wat moet de strategie zijn:

Rujukta Diwekar suggereert beginnen de dag met een vrucht. Voor alle betrokkenen die er zijn mensen die niet de tijd hebben om direct te koken, vruchten zijn als een zeer nuttige optie. Vruchten fructose, die een zeer eenvoudige vorm van suiker en verhoogt de bloedsuikerspiegel langzaam. Dan later in een uur of zo heb je een vezelrijk dieet alles wat je als Sabzi roti, dosa sandwich, werkeloos, upma, poha, haver of muesli.

Mijn mening over deze strategie:

Ik volgde deze regel vorig jaar zonder mankeren, en sindsdien heb ik niet de hele ochtend die naar beneden ging had. Mijn slaappatroon (ik ben er mee bezig en het is sterk verbeterd) is zeer ongelijk en is grotendeels afhankelijk van het werken voor mijn man en ik hebben meestal een zeer drukke ochtend, wakker worden en meteen naar de keuken om het ontbijt te maken en lunch verpakking. Voorheen was dit de meest saaie taak voor mij de hele dag, als ik het gevoel naar beneden en versuft, en had een absolute noodzaak voor een kopje thee om mezelf nuttig te maken. Maar, zoals ik deze regel hebben opgenomen, mijn ochtenden zijn zeer levendig en energiek. Niet alleen mijn taak afmaken met gemak en comfort, maar ook ik ben klaar om op de dag te nemen. Mijn strategie - ik ben een vaste gelovige in de goedheid van eiwit om mijn dag te beginnen met een 6-7 amandelen en water. Dit geeft mij eiwitten, essentiële vetten en houdt me voller langer. Water hydrateert van mij lange droogte van de nacht. Ik hou van verandering van de amandelen met walnoten of pistachenoten of fruit zoals een appel (die ik normaal gesproken in stukken gesneden en houd ze naast te eten, terwijl ik kook), of een banaan, worteltjes of een vrucht die gemakkelijk kunnen worden geconsumeerd zonder veel gedoe. Ik vermijd druiven op dit moment als een of andere manier maak me een beetje 'zuur in de ochtend. Dan eet ik mijn ontbijt, samen met mijn man, zal meestal van eieren (in welke vorm dan ook, voor mij zal het zijn twee eiwitten en één geel) of Poha, scheuten of iets fris en gekookt thuis, wanneer in een haast ik ook graag neem gewoon kwark met wat fruit (zelfs in de westerse landen noemen het vruchtenyoghurt, zou dit mijn versie van dat te zijn).

Volg deze eenvoudige tips:

  • Laat de dag met thee/koffie niet starten.
  • Het eten van minstens 10 of 30 minuten om op te staan ​​om te zeggen. U kunt elk fruit of noten (niet geroosterd, zonder zout, niet gebakken, gewoon noten eerst). Voeg geen zout of chat masala deze. Als het niet mogelijk voor u om amandelen te eten en walnoten gewoon vervangen met pinda's, zijn perfect substituten. Eet ongeveer 2-3 eetlepels pinda.
  • Dit wordt beschouwd als een van een maaltijd zes maaltijden per dag plan.
  • Eet ontbijt binnen 1 uur na de eerste maaltijd. Dat een andere optie eerder in dit artikel vermeld, kunt u alles eten gezond, maar iets diep te vermijden - gebakken zoals samosa, bhaji etc. Als je eten in het kantoor, ga dan voor omeletten of eieren of een zelfgemaakte chapati groenten rollen etc.
  • Drink minstens 2 liter water per dag (we zullen bespreken in het volgende artikel).
  • Bewust een inspanning leveren om de bovenstaande doelstelling te volgen voor een gezonde levensstijl.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha