Be Fit With Me - Cardio Workout RoutineVandaag bespreken we training voor de dag 3 van het plan van de week 1. Dit is een eenvoudig huis cardio workout routine. Alles wat je nodig hebt is een beetje 'van de ruimte en een paar schoenen. Dit is een stap vooruit van de één-mijl lopen. Hier zijn we het verhogen van de intensiteit net een beetje 'meer.

Video van de dag:

Over Nicole Nichols van Spark People:

Nicole Nichols is een fitness trainer en een opvoeder op sparkpeople.com. Ze is bekend om haar stijl eenvoudig en toegankelijk, dat is leuk en betaalbaar. Hij werkt regelmatig samen met gezondheid en fitness magazines, websites en televisie media top-Amerika. Hij heeft prijzen gewonnen, zoals Cincinnati's "Vrouwen van het Jaar", en de nationale "America's Top Personal Trainer to Watch" door de Council on Exercise and Life Fitness.


Coach Nicole heeft een bachelor's degree in de bevordering van de gezondheid en het onderwijs, gespecialiseerd in training en fitness, aan de Universiteit van Cincinnati. Momenteel werkt hij als een adviesraad van de decaan van het College of Human Services aan de Universiteit van Cincinnati. Nicole heeft een aantal certificeringen in aanmerking te komen, zoals ACE Personal Training, Opleiding AFAA Group Fitness, Spinning, Piyo, prenatale en postpartum oefening in het ontwerp, en EFI Sportgeneeskunde (Group en Personal Training), en ook is gecertificeerd Pilates mat en hervormer door Balanced Body University.

Workout Video: Cardio Workout

Stap 1: warm

Start marcheren op zijn plaats met de knieën en armen gepompt en bewegen. Abs getrokken in strakke en zuigen in je navel. Begin met eenvoudige intensiteit. Dit zal een basis lopen van de routine. Verhoog de intensiteit als je je comfortabel voelt.

Verstreken tijd: 5 min

Stap 2: intensieve training

Hoge Knieën: Begin met de beweging van een knie zo hoog mogelijk en bijpraten met je handen. Alternatieve knieën en houdt de beweging van de handen. Abs is nog steeds strak. En bewegen in hun eigen tempo.

Knieën kant: Begin met het openen van uw knieën aan de kant en ze omhoog en bereiken de hemel. Beweeg je hand op de zijkanten en de bovenkant.

Jumping Jack: kan in uw eigen intensiteit opties worden veranderd. Vergeet niet om je knieën zacht te houden.

Jack en Jab: alternatieve jumping jacks met een vuist kant. Beweeg je lichaam zijwaarts als je je vuist draaien. Indien dit zeer moeilijk te keren naar rijniveau.

Pulse Squat: Trek uw voeten breed en doen squat kleine knop. Houd je voeten iets breder dan je heupen, tenen iets naar buiten, zitten alsof zittend in een stoel. Laat je knieën naar buiten komen van de tenen. En impuls.

Squat en Voetbal: hurken zitten rug zo laag mogelijk en schoppen zo hoog mogelijk. U kunt gemakkelijk een lagere intensiteit van deze stap niet zitten erg laag in kraakpanden en schopt een beetje 'lager.

Lunges: lunges Kleine sprong. En het verminderen van de intensiteit kun je je benen een beetje 'rechtzetten.

Squat-kick back-up en samen - deze zet is vrij gelijkaardig aan Burpees. Squat, dan plaats je handen op de grond, terug te slaan met beide benen, dan breng je benen naar de beginpositie en stand.

Bergbeklimmers: Squat helemaal, je handen op de grond onder de schouder, schoppen een been en dan met veermechanisme alternatief voor het been. Hoe sneller je gaat hoe moeilijker het wordt. Vertragen om de intensiteit te verminderen.

Verstreken tijd: 7 min

Stap 3: Cool Down

Treeplanken: Kleine tijd kant met een klein ogenblik arm gebeten.

Kleine maart: Neem kleine stappen en versnelling en vertraagt ​​het tempo. Houd je handen op je heupen en ander traag.

Verstreken tijd: 3min

Met deze training wij complete Dag 3 van onze eerste week om fit met mij het programma.

Doorgaan met de rest van de week:

Dag

Work Out

Kanttekening

Dag 4

Rest

Dag 5

Warm up 1 mijl lopen en koel

Het nemen van een stap traag om te helpen het lichaam aan te passen aan de veranderingen.

Dag 6

Warm up, cardio 15 minuten, cool

Het nemen van een stap traag om te helpen het lichaam aan te passen aan de veranderingen.

Dag 7

Rest

Herhaal dezelfde video getoond op de rest van de dag, zoals is vermeld in de bovenstaande tabel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha