Barbie Nail Art TutorialCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Bob tracheotomie

De meesten van ons, als we terugkijken in onze kindertijd altijd herinneren hoeveel we vonden Barbie-poppen. Sommigen van ons hou nog steeds van de poppen en diverse accessoires Barbie Brands. We willen kopiëren de Barbie lijkt sinds gestoten tot kapsels krullend en lip kleur voor de lange oog make-up wimpers. Dus een Barbie Nail Art kan evenmin worden uitgesloten. En onze Barbie houdt haar knappe vriendje Ken, evenals het opnemen van een aantal van Barbie Liefde Mania op je nagels?

Dus vandaag zal u een eenvoudige maar elegante freehand Barbie Nail Art Tutorial.


Je zal maar een paar dingen nodig voor deze verfijnde nail art. Dit zijn de volgende:

Base Coat (optioneel)
Revlon Straat Wear Metro meisje
Revlon Straat Wear Pink Rose
Gaits Matte White
Revlon Straat Wear Tangy Orange
Een borstel nail art
Een tandenstoker
Top Coat (Must)

Stap 1:

Breng basislaag op elk van de nagels. Verf je nagels met het meisje onder de grond, met uitzondering van de middelvinger. Verf de middelste vinger met een witte glazuur.

Stap 2:

Dompel de borstel nail art wit glazuur en de lijn gevolgd door de curve van het kapitaal "P" zorgvuldig te trekken. Zorg ervoor dat de onderste curve van de "P" de rechte lijn niet raakt. Trek het hoofd van de "P" naar buiten.

Trek nu een andere lagere curve te vormen een "B" .Dit B is voor Barbie.

Uitbreiding wachtrij B naar de andere kant.

Zet een aantal punten met de punt van de tandenstoker en glanzend wit.

Stap 3:

Op de eerste vinger, zullen we het tekenen van de hoofd van Barbie. Als u gieten borden, het proces veel gemakkelijker. Echter, voor een vrije hand, zoals we hier hebben gedaan, te beginnen met het tekenen van een groot punt met het stompe eind van een tandenstoker en glanzend wit. Met nail art borstel, trek een lijn die bochtige paardenstaart Barbie zal worden.

Nu, met zachte handen en veel precisie, voltooien de paardenstaart, de nek, en een schuine lijn die aansluit op de rand van de borst te vormen. Met een klein oranje, trek je een kleine lijn op de paardenstaart aan een rubberen band te vormen. Werk af met een paar witte stippen.

Stap 4:

Teken een hart nauw op de middelvinger. Als je plaatwerk stempelen, kunt u het gieten platen gebruiken om een ​​hart te stempelen. Hier, echter, we hebben getekend met borstel nail art. Schrijf "Ken", dat is de naam van de vriend van Barbie. Zet een aantal punten met de roos roze glazuur. U kunt de oranje glazuur ook gebruiken voor de punten.

Stap 5:

Komt naar de 3e of ringvinger, zullen we tekenen stiletto's hier en een beetje bloem. Trek de schoen met de borstel en witte emaille zorgvuldig. Gebruik de punt van de tandenstoker om een ​​aantal grenspunten te geven voor de schoen te maken het mooier uitzien met het oranje glazuur.

Maak een kleine bloem met 4 witte emaille met stompe tandenstoker. Onmiddellijk toetreden het centrale gedeelte van elk punt in het centrum bloemblaadjes met de punt van de tandenstoker vormen. Eindigt met een kleine oranje stip in het midden.

Stap 6:

Voor de pink, we passen het zelfde proces van uitwerking bloemblaadjes en, ten slotte, een bloem met vijf bloemblaadjes en een klein half bloem op de zijkant.

Stap 7:

Werk af met een top coat.

Hou van de Nail Art? Probeer het. Het zal zeker uw geduld te testen en vereist ook veel precisie. Maar uiteindelijk zul je indrukwekkende nail art te krijgen. Laat hieronder waardevolle feedback.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha