Barbie AmbachtenSinds de introductie in 1959, is Barbie is geliefd bij de meisjes voor haar zien er stijlvol en trendy accessoires. Als uw kind de basisschoolleeftijd is een van de trouwe fans van Barbie, organiseren ambachten die zich richten op modepop. Bepaal het type project het kind zou willen creëren, zoals de Barbie-accessoires, sieraden voor zichzelf of een kunstwerk te laten zien thuis. Als u ervoor kiest het project, vrienden uitnodigen om uw kind om deel te nemen in een middag van creatieve activiteit geïnspireerd speelgoed aloude.

Barbie Spiegels

Help de kinderen te creëren sierlijke spiegels, als uw dochter wil een modieus accessoire voor gebruik in de badkamer of slaapkamer. Om de taak van Barbie te voltooien, geven elk meisje een roze handspiegel of plastic paars. Dat elk kind schrijven zijn naam aan de achterkant van de spiegel met een verf pen of een marker inkt oplosmiddel dat niet uitgespreid op plastic. Zorg verschillende accenten kleefstof edelstenen, stickers Barbie en vormen van schuim tot finish versieren de achterkant van de spiegel. Kinderen kunnen ook ontwerpen toe te voegen aan de buitenste randen van de spiegel zelf met verf pennen of kleine stickers.

Sieraden ontwerpen

Laat de fashionista's van de groep te maken ambachten Barbie als kettingen of armbanden. Maak kettingen voor Barbie geven elk meisje een stuk van vier centimeter van de draad. Bind één uiteinde van de draad van een paperclip de kralen te vallen. Laat de meisjes gebruiken kleine kraaltjes in verschillende vormen en kleuren om de sieraden te maken. Wanneer een ketting, verwijder de clip en bind de uiteinden van het touw bij elkaar. Laat kinderen grotere parels gebruiken om kettingen te maken voor zichzelf. Meten van een stuk van de flat-darmkanaal lang genoeg om te binden en glijden gemakkelijk over het hoofd van de baby. Bevestig een paperclip aan de ene kant en laat de meisjes toegevoegd plastic kralen pony, houten kralen of alfabet kralen voor de productie van decoratieve ontwerpen. Als kinderen afmaken projecten, verwijder de nietjes aan de kettingen te binden.


Mode Artwork

Vraag de kinderen om te werken in paren om nieuwe kleren die Barbie zou willen dragen ontwerpen. Het hebben van een meisje liggend op een stuk slager papier wit, terwijl de andere sporen van de vorm met een potlood. Wanneer elk kind heeft zijn ontwerp de grootte, vraag de meisjes om modieuze kleding te tekenen op het formulier met kleurpotloden, stiften, kleurpotloden of krijt. Als u niet beschikt over slager papier beschikbaar is, laat de kinderen foto's van Barbie te trekken in kartonnen plaats. Moedigen meisjes parade rond in de kamer nemen van hun werk voltooid als een modeshow.

Photo Frames

Ontwerpen frames funky schuim als de kinderen willen een plek om een ​​foto van hun familie, vrienden of favoriete Barbie weer te geven. Bieden elk kind een schuimrubberen rand roze of paars. Toon kinderen hoe frames met glitter lijm verfraaien, heeft Barbie gesneden of dimensionale accenten zoals knoppen, pailletten en zijden bloemen. Breng twee stukken tape op de achterkant van elk frame zodat kinderen ze kunnen hangen aan de koelkast thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha