Banjara Orange Peel PoederIndrukwekkende kwaliteit en zonder olie Peel Powder - Laat de huid Gloeiende All Day Long !!


Met hun anti-oxidanten, sinaasappelschillen neiging om effectief te werken op de huid. Sinaasappelschil fungeert als een natuurlijke bleekmiddel. Het geeft direct glans aan de huid en maakt poriën kleiner lijken minder uitgesproken op de huid. De huid geeft u ook een egale huid, voorkomt puistjes en monitoren en controles veroudering.

Scala van huidverzorging banjara is mijn favoriet voor de goede kruiden formuleringen. Het pakket wordt geleverd met de goedheid van sinaasappelschil. Dit maakt het gemakkelijker te gebruiken dan gedroogde sinaasappelschillen ware en slijpen ze te gebruiken. Het pakket gezicht detailhandelsverkopen in een kartonnen doos wit en oranje poeder is verpakt in een transparante deksel. De verpakking is gemakkelijk te vervoeren.


Prijs:

Rs.45 per 100 gram

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Routebeschrijving naar het comprimeren van toepassing:

 • Begin met een schoon gezicht.
 • Neem de benodigde hoeveelheid sinaasappelschil poeder in een verhouding van 1 eetlepel poeder pack met 1 eetlepel rozenwater of koude melk.
 • Klop de ingrediënten tot een fijne pasta.
 • Breng vervolgens zachtjes met je vingers of een kwast pakken gelijkmatig op het gezicht en de hals
 • Vermijd die rond de ogen als het is erg gevoelig.
 • Laat het gezicht pack volledig opdrogen
 • Zodra je voelt dat je huid het aanhalen, je gezicht wassen met koud water en dep ze droog.

Mijn ervaring met de banjara Orange Peel Poeder:

 • Sinaasappelschil poeder van banjara is een grote verpakking voor de schoonheid van de vette huid. De verpakking, eenmaal geopend, kan een beetje 'rommelig. Om lekken te voorkomen, snijd de verpakking, breng de inhoud van een luchtdichte container en op te slaan voor gebruik. Een enkele verpakking zal duren voor bijna 18 tot 20 applicaties. De eigenschappen van sinaasappelschil zijn goed voor scrubben de huid. Deze ook helpen verwijderen verontreinigingen zoals olie en vuil uit de huid effectief.
 • Het pakket gezicht heeft een zeer sterke geur oranje citrus. Maar zelfs als het vrij sterk, de geur verdwijnt langzaam terwijl het product droogt. Het zal niemand lastig en is aanvaardbaar.
 • De consistentie van het poeder is zacht en glad. Het poeder is zeer fijn bewerkte en geen korrels die de huid kunnen irriteren, terwijl de toepassing. De kleur van het poeder is oranje-ish licht beige. En 'mooi en wordt bruin mosterd indien gemengd met water.
 • De poedervorm sinaasappelschil is op zijn best wanneer gemengd met rozenwater. Na het aanbrengen laat een koelend effect op de huid en kalmeren eventuele puistjes. Als u niet bekend bent met rozenwater, kunt u koude melk of water te gebruiken voor het mengen van het poeder sandelhout. Je zou ook kunnen mengen met kwark. U kunt het gebruiken als een scrub met de toevoeging van haver. Het kan eenvoudig kiezen de agent mengen volgens het type van huid.
 • Schil oranje poeder wanneer toegepast op de huid heeft een jeuk die af gaat in minder dan een minuut van toepassing. Het werkt heel goed op een vette huid, maar ook effectief te werken aan gemengde huid. De lijst van ingrediënten is niet aanwezig, maar de stof heeft een verstevigend effect op de huid, zodat het lijkt dat bevat Fuller's aarde in de ingrediënten. De gepoederde sinaasappelschil werkt echt goed om alle olie uit de huid te verwijderen. Op deze manier kunt elke break outs controleren en droogt elke puistjes op de huid. Dit zal een geweldig product voor meisjes met een combinatie en/of vette huid. Schoonheden van een droge huid kan overslaan dit product droogt echt alle vocht uit het gezicht. Maar als je het gebruikt, kunt u zich aanmelden en dan follow-up met een goede vochtinbrengende crème.
 • Het pakket gezicht laat een koelend effect op de huid en is een uitstekend product voor de zomer. Het effectief werkt in de controle van olie en houdt de huid schoon. Bij regelmatig gebruik, kunt u de voordelen van sinaasappelschil krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha