Bangladesh Tutorial Bridal make-up

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Het huwelijk is een speciale gelegenheid in het leven van elke vrouw, ongeacht de plaats waar het hoort! Hetzelfde geldt voor de bruiden van Bangladesh. Ze gaan allemaal uit hun kleren, make-up en sieraden.

Make-up Bangladesh bruid is meestal erg mooi en ze wordt vaak gezien het dragen van sari's kwistig op hun trouwdag. Hun truc is heel bijzonder te zijn en overeenkomen met hun weelderige kleren. De groene is een tint oog zeer vaak gebruikt in Bangladesh bruids make-up routine.


Hier is een eenvoudige tutorial Bangladesh bruids make-up voor u

Stap 1

Helemaal schoon van een make-up/vorige olie of vuil op je gezicht. Of maak een verkwikkende reiniging hydraterende routine en houden de vochtinbrengende crème op de huid gedurende 5-10 minuten voor aanvang van de truc. Op deze manier de moisturizer weken diep in de huid.

Stap 2

Breng een goede primer of een basis voor make-up. Dit is belangrijk omdat u wilt dat uw make-up om te verblijven voor een lange tijd. Ik maakte geen gebruik van een primer, maar je moet een goede basis te gebruiken voor make-up om er goed uitzien op de foto's en voor langdurig effect.

Fase 3

Toepassing concealer. Gebruik een kleine borstel om toe te passen in de punten en gebruik dan de ringvinger aan dep de concealer. Zorg ervoor dat je genoeg dekking rond de ogen.

Stap 4

Neem nu een romige zwarte eyeliner/kohl/gel liner en toe te passen op de deksels. De applicatie hoeft niet perfect te zijn als ze bij elkaar komen op een later tijdstip. Neem een ​​borstel mixen en mengen gelijkmatig op de cover. Dit zal de basis voor uw ogen Smokey zijn

Stap 5

Gebruik een platte oogschaduw borstel oogschaduw op de green van de binnenkant van de klep 03/02 °. Neem nu een blending kwast en meng de twee tinten bij elkaar. U kunt een beetje 'meer dan groene oogschaduw toe te voegen voor meer intensiteit. Neem een ​​schuine kwast en maken gebruik van dezelfde groene tint aan de onderste wimperlijn line-up om de 3e straat 2/naar binnen. U kunt zelfs gebruik maken van dezelfde potlood eyeliner groen gearceerd als je die hebt.

Stap 6

Gebruik een highlighter schaduw om de wenkbrauwen te markeren. Ook gebruik maken van een potlood borstel om een ​​beetje 'te gelden voor de binnenkant van het oog.

Stap 7

Lijn de ogen met een voering en een dunne lijn van kohl van toepassing in de onderste wimperlijn. Zelfs krul je wimpers en twee lagen mascara van toepassing. U kunt een aantal nep wimpers gebruiken om de ogen te accentueren, maar het is optioneel.

Stap 8

Start nu het aanbrengen van de blush. Neem een ​​kleine hoeveelheid crème en breng blush uit de appel van de wangen naar de tempels. Breng vervolgens Pressed Powder/Losse poeder om de roodheid te dichten.

Stap 9

Nu voor de lippen; exfoliëren met behulp van zachte tandenborstel om voorzichtig reinigen van de dode huid. Breng dan een lippenbalsem en laat het doordringen gedurende 10 minuten. U kunt dit doen terwijl u na de reiniging, toning en hydraterende regime ook.

Stap 10

Verwijder nu de balsem teveel op een papieren handdoek/tissue en gebruik de lipliner aan de lippen volledig te vullen. Vervolgens neemt u de lipstick en gebruik een lip borstel om voorzichtig een dun laagje lipstick. Gelijkmatig verdelen op de lippen. Na het aanbrengen van de laag, bout op een tissue en opnieuw toe te passen opnieuw.

Stap 11

Gebruik een highlighter om de Cupido's boog te markeren en gebruik een bronzer om het gezicht te boetseren. Ik sloeg deze stap is optioneel.

En hier is de laatste verschijning van de digest van bruids make-up Bangladesh !.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha