Bananenschil is nuttig bij de behandeling van psoriasis?Psoriasis is een pijnlijke aandoening. Niet alleen is een zee op de huid van een persoon, maar ook op hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. De gebieden van de maximale spread op het lichaam te maken de slachtoffers een slecht gevoel over zichzelf. Dus God verhoede, als je deze ziekte contract, wat kunt u doen? Dure behandelingen zijn de enige optie? Of is er een gemakkelijke manier om de aandoening vanaf het comfort van uw huis te behandelen?

Je vraagt ​​je af waar je antwoorden op al deze vragen kan krijgen? E 'hier, in deze post!


Wat is psoriasis?

Psoriasis is een huidziekte die enig deel van het lichaam kan beïnvloeden - de rug, nek, benen of mond. Als het psoriasis raakt, wordt de huid rood met schilferige vlekken en jeuk interesse gebied.

Deze ziekte is niet besmettelijk wordt vaak gezien in de leeftijdsgroep tussen de 15 en Hoewel er verschillende manieren om de behandeling van psoriasis, in deze post we bespreken hoe we een bananenschil te gebruiken om zich te ontdoen van de huidziekte. Sinds mensenheugenis hebben verschillende beschavingen van de voordelen van het gebruik van een bananenschil op de huid van zijn verschillende ziekten te behandelen gedocumenteerd.

Waarom Banana Peel?

In het algemeen, bananenschil heeft mineralen en antioxidanten die de huid tegen externe schade als warmte van de zon te beschermen en elasticiteit te behouden. Om precies te zijn, bananenschil bestaat uit vetzuren veresterd met de remedie voor eczeem en psoriasis.

Hoe gebruik Banana Peel aan psoriasis te genezen:

Bananenschil kan worden gebruikt op verschillende manieren ontdoen van de huidziekte krijgen. Hieronder kijken we naar drie verschillende manieren van hoe je de schil kan gebruiken.

Banaan en koolteer Pasta:

Hier is een interessant pasta die lokaal kunnen worden toegepast om jezelf te bevrijden van de ziekte. Om het deeg te maken, beginnen met een aantal skins banaan. In kleine stukjes gesneden. Maal ze in een blender gedurende enkele minuten. Nu, toe te voegen aan dit koolteer pasta schil.

Koolteer optreedt uit natuurlijke houtskool. Niet alleen voor psoriasis, maar koolteer wordt gebruikt om verschillende andere huidziekten.

Uw geneesmiddel pasta klaar is. Van toepassing op het getroffen gebied. Wrijf zachtjes en laat men het gedurende bijna 30 minuten.

Een ander beetje 'van informatie om uw geloof te versterken in onze suggestie is om te behandelen dermatologische behandeling officiële publiceerde een studie waaruit blijkt dat koolteer en bananenschil werken goed voor de behandeling van psoriasis.

Alleen Banana Peel:

Neem kleine stukjes bananenschil en wrijf de achterkant van de huid op het getroffen gebied. Houd wrijven totdat de huid bruin wordt. Laat de pasta drogen gedurende ongeveer 30 minuten. Als alternatief is het mogelijk om de pasta tijdens de nacht verlaten. Als de pasta droogt, de huid absorbeert de voedingsstoffen en vitaminen gevonden in de schil van fruit.

Na 30 minuten of de volgende ochtend, was de huid met warm water. Herhaal het proces drie keer per dag. Na het aanbrengen van de pasta voor een paar dagen, zie je duidelijk de positieve resultaten.

Eet De Peel:

Als u het type zonder franje, deze methode van het gebruik van de schil is precies wat je wilt. Het is de makkelijkste manier. Het enige wat je hoeft te doen is de Peel en eet elke dag. U kunt de schil met fruit eten of gewoon eten de huid (schil). Hoe je eet is aan jou. Maar vergeet niet, banaan fruit is ook hoog in de voeding.

We hopen dat de methoden te gebruiken een bananenschil helpen verlichten jezelf van psoriasis. In het geval heb je andere ideeën over hoe de schil te gebruiken, niet te delen met anderen in het opmerkingenveld hieronder. Ook laat het ons weten welke van de bovengenoemde methoden die goed hebben gewerkt voor u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha