Bajaj Brahmi Amla Hair Oil - BeoordelingenWijd voedzaam en effectieve Hair Oil - probeer dit !!


Wie houdt er niet van om uw haar gezond en glanzend te kijken? Iedereen wil lang haar, glanzend en gezond zijn. Een belangrijk onderdeel van haarverzorging is je haar regelmatig de olie. Olie is een van de beste manieren om je haar er zacht en gezond. Het wordt ook gebruikt om ruwheid, klitten voorkomen en haargroei te stimuleren. Olie massages haar te kalmeren vaak onze geest en geven een gevoel van rust.

Bajaj is een bekend merk de productie van plantaardige producten in India. De productlijnen omvatten haar en huidverzorgingsproducten. Zijn kruiden formuleringen hebben dus bijwerkingen en veilig op de huid. De producten worden op alle soorten haar en huid voldoen. Bajaj producten zijn betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar in alle supermarkten en online winkels.


Productomschrijving:

Bajaj Brahmi Amla haarolie is verrijkt met Amla en Brahmi. Amla voedt en maakt het haar sterk en zwarten. Brahmi maakt het haar zacht en zijdeachtig. Deze combinatie van amla en Brahmi geeft een haar gevoed en gezond uit.

Prijs en hoeveelheid:

INR 120 tot 400ml.

Ingrediënten:

Hoofd Ingrediënten: Natuurlijke en Ayurvedische Brahmi Amla.

Alleen de belangrijkste ingrediënten worden vermeld in het pakket.

Hoe te gebruiken:

  • Verdeel het haar in secties.
  • Neem de benodigde hoeveelheid Bajaj Brahmi Amla haarolie op je handpalm.
  • Verdeel de olie door wrijven je handpalmen.
  • Breng de olie op de hoofdhuid en massage met lichte druk.
  • Volgende verspreid de olie over het hoofd en massage met uw vingertoppen voor bepaalde tijd.
  • Laat de olie 's nachts of op basis van uw voorkeuren.
  • Voor de beste resultaten gelden de Brahmi Amla haarolie Bajaj regelmatig.

Klachten:

De Bajaj Brahmi Amla haarolie beweert om extra stroom te voorzien en vermindert haaruitval.

Indicaties:

Houdt het haar olie op een droge plaats. Beschermen tegen zonlicht.

Houdbaarheid:

Termijn van 2 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Bajaj Brahmi Amla Hair Oil:

Ik was altijd op zoek naar goede olie, die het haar maakt sterk en veroorzaken groei. Ik wilde iets kruiden proberen want ik wil chemicaliën vermijden. Ik heb veel over de voordelen van amla olie surfen gehoord. Ik heb eindelijk kocht de amla haarolie Bajaj Brahmi. Sindsdien heb ik altijd met behulp van olie uit rustig een lange tijd. Ik gebruik de olie eenmaal per twee keer per week en tussen indien nodig.

Komende op de verpakking, de Bajaj Brahmi Amla haarolie wordt geleverd in een heldere fles. De fles heeft een etiket kleur groen, die de naam van haar oliën in vet heeft. De fles is plastic, maar zeer sterk. De fles is ondoorzichtig waardoor de hoeveelheid verbruikt product kennen. De olie heeft beschermende plastic, dat is licht groen van kleur. De fles heeft een klein gaatje in de dop. Het gat is vrij klein, maar het is eenvoudig om de vereiste hoeveelheid nemen. Het haar olie lekt niet uit de verpakking. De fles bevat productinformatie op de rug in groene doopvont. De verpakking is stevig en handig voor op reis.

De Bajaj Brahmi Amla haarolie heeft een aangename geur. Het ruikt naar kruiden en blijft hangen op mijn haar voor een lange tijd. De olie is groenig van kleur. De consistentie vloeibaar olie die de olie gemakkelijk verspreiden over de hoofdhuid maakt. De olie is niet erg plakkerig over de plot. Op de vraag, heeft de olie niet verlaat je haar vettig. . De olie is licht gebruik. De olie wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de hoofdhuid. Ik laat de olie van het haar tijdens de nacht en waste de volgende dag. Het product heeft het haar zacht en gevoed gemaakt.

De Bajaj Brahmi Amla haarolie komt gemakkelijk af met water. Deze fles is gekomen voor meer dan 10-12 toepassingen. Deze olie hydrateert het haar goed. De enige zorg is dat het zelfs haarverlies vermindert. Over het algemeen is deze olie mijn haar zacht en gezond gemaakt. Gestimuleerd haargroei tot op zekere hoogte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha