Baby geschenken voor nieuwe vadersDe geboorte van een kind is een prachtige gelegenheid, en de samenleving lavishes vaak de aandacht op de baby en de nieuwe moeder. In het midden van dit grote feest, kunnen nieuwe vaders voelen zich soms net een beetje 'over het hoofd gezien.

Hoe

Omdat het een nieuwe ouder kan eng zijn. Tenzij een man komt uit een grote familie met veel kinderen rond, is het waarschijnlijk dat hij relatief niet hoe deze kleine mensen. Waarschijnlijk heb je de moeder van zijn kind verwachten dat een aantal geheime inzicht dat maakt het meer in staat zijn om de kinderen te begrijpen, hoewel het net zo incompetent kan hebben. Iemand zei dat kinderen niet worden geleverd met instructies. Hoewel dit waar kan zijn, er zijn vele goede boeken over babyverzorging markt die bedoeld zijn voor nieuwe vaders. Volgens TheFunkyStork.com, een website voor nieuwe vaders, de eerste drie how-to boeken voor nieuwe vaders zijn "Nieuwe Papa's Survival Guide" door Scott MacTavish, "De Nieuwe Vader" door Armin Een Brott, en "De Gids pocket Idiot weer een vader "door Joe Kelly zijn.

Geheugen Saving

Een foto zegt meer dan duizend woorden, dan video's moeten een miljoen waard zijn. Er kan geen beter geschenk voor een nieuwe papa van een nieuwe camera die momenten once-in-a-lifetime ervaring die komen met het hebben van een baby op te nemen zijn. Bij het overwegen van fotografische apparatuur als een geschenk, rekening houden met de nieuwe technologie savvy vader. Een eenvoudige point-and-click digitale camera zoals de Vivitar ViviCam 5018 digitale camera is een eenvoudig te gebruiken, entry-level digitale camera voor de man die niet wil veel toeters en bellen, en kunnen worden gehouden voor minder dan $ 50 . Voor de nieuwe papa's die willen eerst een glimlach, eerst burp, eerste woordjes en de eerste stappen te nemen, de DXG-579V HD-camcorder maakt een grote gift voor minder dan $ 100.


Date Night

Misschien is het beste cadeau voor een nieuwe papa is tijd weg van de baby met de nieuwe moeder. New Kids alles veranderen, en nieuwe ouders hebben tijd nodig om te praten, niet alleen van de veranderingen in hun familie, maar gewoon om samen te zijn en te genieten van het zijn een stel. Gezien de reserveringen voor de nieuwe mama en papa op hun favoriete restaurant en biedt aan de kleine bundel van vreugde babysitten terwijl ze naar buiten en krijgen om elkaar weer te leren kennen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha