Aztec Nail Art Design - Gedetailleerde Tutorial Met ImagesNail art is het ding 'in' nu. Nagels beeltenis van de Azteekse patroon is de trend van de dag. Terwijl de modellen Azteken werden gecreëerd op kleding en beddengoed tot nu toe, kunt u nu op je nagels ook. Echter, hoe meer gegevens u wilt maken, de meest in termen van tijd zal dat zijn. Ik heb geprobeerd om een ​​model van de Azteekse mijne te maken. U kunt proberen om de eenvoudigste modellen van uw keuze te maken. Het beste deel van de Azteekse nail art is dat er geen handleidingen die je moet volgen om een ​​model te maken. De meest voorkomende modellen van een Azteekse afdruk zijn zigzag, strepen, schuine lijnen en punten.

Nail Art Tutorial Aztec

Noodzakelijke dingen:


  • Basislaag (optioneel)
  • Huidkleurige emaille
  • Blauw email
  • Groene nagellak
  • Een borstel nail art dunne
  • Acrylverf in geel, roze, wit, zwart, diep blauw, rood
  • Een tandenstoker
  • Een transparante top coat

Stap 1:

Gebruik basislaag, omdat het beschermt de nagels tegen de schadelijke effecten van acrylverf. De basislaag biedt extra bescherming voor de nagels die de neiging hebben om chip of breken. Zodra het droog is, gebruik dan een laag van huidkleurige nagellak. Dit zal de basis meer transparant te maken en meer kracht om de nagels.

Stap 2:

Gebruik blauw glazuur aan de duim en wijsvinger. Gebruik groene glazuur op de rest van de vingers. Volledig laten drogen.

Stap 3: De duim

a. Gebruik geel maken twee driehoeken aan weerszijden. Gebruik roze om wat strepen en zigzag maken, zoals hieronder weergegeven.

b. Maak twee punten in het rood in de gele driehoeken.

c. Gebruik striper zwart of zwart acryl nail art borstel om een ​​aantal markeringen, strepen, stippen en zigzag patronen te maken, zoals hieronder weergegeven. Gebruik wit om wat meer geneigd zijn lijnen te maken. Gebruik een tandenstoker om wat witte stippen op de ruimten die worden gemaakt.

Stap 4: De eerste vinger

a. Maak horizontale strepen in geel crème. Gebruik de borstel nail art voor dit.

b. Maak nu een aantal punten en een zig-zag in het roze.

c. Gebruik wit voor een ventilator achtige vorm. Gebruik wit tot enkele stippen en strepen maken. Maak een paar strepen in het zwart. Eindig het project met de toevoeging van een paar punten in het diepe blauw naar wit fan als vormen.

Stap 5: De tweede vinger

a. Voeg een patroon van gele loodrecht hieronder. Volg het met zig-zag in het roze. Doe wat puntjes in het rood. Ook zet puntjes in het roze.

b. Gebruik zwart naar een paar regels te creëren. Maak diagonale strepen met behulp van witte.

c. Uiteindelijk het maken van een aantal punten in diep blauw.

Stap 6: De derde vinger

a. Neem gele en maak een horizontale en een van de bende hoek, zoals hieronder weergegeven. Gebruik roze tot sommige gestreepte lijnen in de ruimte te maken.

b. Nu sommige witte strepen volgens hetzelfde patroon, maar in tegengestelde richting schuin. Gebruik rood en wit om een ​​paar punten te maken. Follow-up met zwarte lijnen.

Stap 7: De laatste vinger

a. Gebruik acrylverf om twee gele horizontale strepen te verwerken. Volg het met zig-zag in het roze. Breng een punt aan het uiteinde.

b. Doe wat meer zigzag patronen met witte acrylverf. Doe wat verticale strepen in het zwart. Gebruik wat witte stippen in de ruimtes gecreëerd door de zigzagpatroon. Gebruik een tandenstoker of een tool die dit stip. Het moet er als volgt uitzien wanneer voltooid.

Stap 8:

Nadat alle nagels goed zijn geschilderd, eruit moet zien voordat. Volledig laten drogen voor het aanbrengen van de toplaag. Verzegelen in uw Azteekse ontwerp nail art tribale en pronken.

Ik hoop dat u dit ontwerp nail art Aztec afdruk van genoten. Geef dit een keer te proberen. Het ziet er zeer goed uit en zal gaan met alle kleuren en soorten kleding.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha