Ayurvedische behandelingen Kook hitte !!!Shutterstock

Zomertijd krijgt de heck uit van ons, en wat als ur met enige warmte pijnlijke blaren op dit moment? Alleen denken geeft u genoeg pijn kan overal krijgen van je gezicht nek om terug te keren naar de binnenkant van je oren, of in het leger en niet te vergeten, je edele delen. En als er niets werkt anders dan is het tijd om een ​​ayurvedische geneeskunde proberen te bellen hitte!

Ayurvedische behandeling voor Kookt

Dus laten controleren op een aantal thermische ayurvedische behandeling Pure kook -


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steven Jackson

Uw keuken helpt niet alleen om je buik tevreden te houden, maar heeft een aantal middelen om uw bubbels weg te houden. Kurkuma die de meest voorkomende kruid in elke Belgische een aantal gunstige anti-schimmel, anti-inflammatoire en anti-bacteriële die ook werkt ook Ayurvedische geneeskunde luchtbellen. Neem ongeveer 4 theelepels kurkuma poeder en geroosterde droog. Maak dan een pasta met water en breng het aan de kook. Dit zal helpen doden bacteriën en helpen de bellen om snel rijpen en snel loslaten van pus. Het duurt ongeveer 3-4 dagen duren om de bubbels te wissen wanneer de pasta wordt opnieuw aangebracht om de 4-5 uur.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gusjer

Komijn of jeera is ook een veel voorkomende kruid van elke Indiër, en kruiden bubbels dit is ook zeer nuttig. Neem ongeveer 4 theelepels komijnpoeder en geroosterde droog. Maak een pasta met water en breng en opnieuw toepassen van de pasta op een reeks van 4-5 uur. Dit werkt erg goed, net als kurkuma en helpt snelle afgifte van pus en giftige stoffen uit de kook.

U kunt ook in ongeveer 1 teaspooon kurkuma poeder gemengd met warm water tenminste 3 keer per dag intern te genezen zweren binnen of kurkuma capsules (voor het doseren capsule dient u uw arts te raadplegen).

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jena Fuller

Knoflook ook verkrijgbaar in bijna alle keukens van de wereld is ook iets effectief in het genezen van acne en steenpuisten. Maak een pasta van 2 of meer teentjes knoflook en knijp het sap en breng het aan de kook. Tijdens de dagen van uw het hebben van deze bubbels, 2-3 teentjes rauwe knoflook met uw normale dieet om hen te helpen te genezen van binnen ook. Knoflook werd beschouwd als een doeltreffende antibacteriële remedie voor vele huidproblemen. Als je de geur kan verdragen, dus het is geweldig.

Ui is ook iets alle keukens van de wereld. Solliciteer ui sap op de bubbels en rauwe ui (u kunt altijd als een salade) met uw normale dieet hebben gesneden. Het werkt zo goed als knoflook.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door de wereld door Athene's ...

Castor olie is een wonderbaarlijke remedie voor kookt. Neem ongeveer 5-8 druppels ricinusolie, afhankelijk van de grootte van de kook, op een katoenen bal en plaats deze in kokend en strak beveiligd met een pleister. Het zal de kook verzwakken en slepen alle pus in slechts 2-3 dagen maximaal. Reapply elke dag wonderolie.

Tea tree olie is een natuurlijke olie die kan genezen en genezen bijna alle soorten huidziekten, huiduitslag en jeuk. Na het bad net 1-2drops van pure tea tree olie aan de kook totdat het weg is.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ramnath Bhat

Betel Nut Leave (paan bladeren) betelnoot -Tear verlaat ongeveer 2 of meer, zoals vereist in kleine stukjes en leg ze aan de kook in ongeveer een half glas water. Kook voor ongeveer 10 minuten op laag vuur en koel het dan in en maak een pasta van dit mengsel. Doe dit mengsel op de bubbels en sluit deze af met een doek, zet vast met tape. Deze dient tenminste gebeuren tweemaal per week totdat de luchtbellen zijn verdwenen. Dit helpt om de monding van de bellen en snelspanner pus openen.

cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Wendy Cutler

Neem of Margosa bladeren-Scheur 20-25 neem bladeren en kook ze in hetzelfde proces hierboven beschreven in ongeveer een half kopje water totdat het water is bijna volledig verdampt. Maak een pasta van dit mengsel en toepassen op het aangetaste gebied tijdens de kook. Dek af met een doek en zet vast met tape. Dit moet worden herhaald en opnieuw worden aangebracht 2-3 keer per dag gedurende een week voordat alle bellen verdwijnen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door puffyjet

Bittere pompoen of karela- Zoals we allemaal weten is het erg leuk om bittere pompoen hebben in onze voeding, maar velen van ons houden niet van de smaak te pakken. Je kunt niet te nemen van de binnenkant als je niet wilt, maar het sap van bittere pompoen, wanneer toegepast op de bellen kan ook helpen kalmeren het gebied en helpen bij een snelle release van pus. Als het mogelijk dat u minder dan ¼ kopje pure bittere pompoen sap kan inslikken deze dagen totdat de blaren genezen.

Tips: Doe niet belucht dranken tijdens deze periode wanneer je met bubbels. Overslaan frisdrank in de zomer als je warmte kook trends, en in plaats daarvan hebben een frisse citrus sappen, en veel water om gifstoffen uit te houden en gehydrateerd. Vermijd te veel suiker en chocolade inname en, natuurlijk, vermijd junkfood vettig. Deze puistjes vooral optreden als gevolg van overmatige afscheiding van zweet, verstopte poriën of ingegroeide haren. Probeer vervolgens deze gebieden schoon en niet-vervuilende zoveel mogelijk te houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha