Ayur Sandal pakUiterst betrouwbaar en handig pakket - werkt geweldig voor Oiky huid !!


Ayur is een bekend merk, de marketing van producten voor huidverzorging formuleringen met kruiden betaalbaar. Vandaag, ik bekijk de Ayur sandelhout Face Pack, die ik gebruikt voor een tijdje. Bekijk mijn ervaring met het product.

Productomschrijving:

De wrap Ayur Sandal wordt geleverd met de goedheid van sandelhout en Multani mitti. Deze bevat geneeskrachtige eigenschappen en werkt effectief op de huid. Het pakket gezicht zachtjes verwijdert onzuiverheden en controleert ook puistjes.


Ingrediënten:

De wrap Ayur Sandal bevat natuurlijke ingrediënten zoals Multani Mitti, Calamine Poeder en Kaolien Poeder.

Instructies voor gebruik:

De richting van de toepassing van de verpakking eenvoudig. Begin met het schoonmaken van het gezicht. Neem de benodigde hoeveelheid poeder in de verhouding van 1 eetlepel poeder 1 eetlepel rozenwater en meng de ingrediënten tot een fijne pasta. Maak dan gebruik van uw vingers of een borstel zachtjes comprimeren tot gelijkmatig van toepassing op het gezicht en de hals. Vermijd die rond de ogen als het is erg gevoelig. Laat het kompres volledig opdrogen en als je voelt je huid het aanhalen, afspoelen met koud water en dep ze droog.

Mijn ervaring met de Face Pack Ayur Sandal:

De wrap Ayur Sandalwood is uitstekend geschikt voor de normale, gecombineerde en vette huid. Het pakket gezicht wordt geleverd in een witte kartonnen doos en stof binnenin is verpakt in een witte cover transparant. Het pakket is geschikt voor op reis. Echter, de verpakking, eenmaal geopend, kan een beetje 'rommelig te slaan. Voor de prijs komt, dit aanvaardbaar. Een enkele verpakking zal duren voor ten minste vijf toepassingen. Sandelhout heeft verzachtende eigenschappen en effectief verwijdert verontreinigingen zoals olie en vuil uit de huid.

De geur die je krijgt van dit pakket is dat van een sterke geur van sandelhout. Hoewel het is heel sterk, de geur vervaagt langzaam terwijl het product droogt. De geur is aanvaardbaar.

De consistentie van het poeder is zacht en glad. Het poeder is zeer fijn gemalen en heeft geen korrels die de huid kunnen irriteren tijdens het aanbrengen. De kleur van de gezichtspak beige-geel, bijna de kleur van de sandaal. De kleur is aangenaam en verandert tot geelachtig bruin wanneer gemengd met water.

De wrap sandaal werkt het beste wanneer gemengd met rozenwater. Het laat een koelend effect op de huid na aanbrengen. Als u niet bekend bent met rozenwater, kunt u doorgaan en gebruik de verse melk of water.

Dit pakket, wanneer toegepast op de huid, een tintelende sensatie, maar dat afgaat in minder dan een minuut na applicatie. Het pakket gezicht, zoals voorgeschreven in de productomschrijving, de voorwaarden van de normale huid, maar werkt effectief op de vette huid. De verpakking is sandelhout poeder met multani mitti die werken om overtollige olie uit de huid te verwijderen, zodat er geen break outs controlerende. Dit pakket droogt elk puistjes op de huid en regelmatig gebruik, maar helpt ook de grootte van puistjes verminderen.

Omdat dit pakket verwijdert de olie, het is een geweldig product voor de vette huid. Droge-gevilde schoonheden kan dit product het echt wegneemt al het vocht uit je gezicht te slaan. Echter, als u wilt, kunt u nog steeds van toepassing en volg met een goede vochtinbrengende crème.

Het pakket gezicht laat een fris gevoel op de huid en is een uitstekend product voor de zomers.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha