Ayur Neem pakEffectieve en betaalbare Neem pakket - Ja absoluut vette huid schoonheden !!


Het bereik Ayur Skin Care is een handelsmerk bekend om huidverzorgingsproducten die een uitstekende kwaliteit bieden en met een goede kruiden formuleringen, in een betaalbare prijsklasse. Het pakket wordt geleverd met de goedheid van neem die anti-bacterieel en medicijnen heeft. Neem als restaurateur en natuurlijk ingrediënt, werkt effectief op alle aangelegenheden die betrekking hebben op de huid. Dit gezicht pack, dan doet wat de ingrediënten zijn bedoeld om te doen; werkt verwijder voorzichtig onzuiverheden uit het gezicht en regelt ook huidinfecties. Hij is te koop in een witte kartonnen doos en neem poeder is verpakt in een witte cover transparant. Het pakket is geschikt voor op reis.

Ingrediënten:


Neem 2% zetmeel 10%, 5% TiO2, 2% ZrO2, vollersaarde.

Hoe aanvragen?

  • Om dit pakket toepassen, eerst beginnen met een schoon gezicht.
  • Neem de benodigde hoeveelheid van neem poeder en meng het met rozenwater en meng de ingrediënten tot een fijne pasta.
  • Toepassing zachtjes en gelijkmatig op het gezicht en de hals. U kunt uw vingers of een kwast pakken om hetzelfde te doen. Zoals altijd, voorkomen dat de applicatie op het oog als het is erg gevoelig.
  • Laat het kompres volledig drogen. Na een tijdje ', als je voelt dat je huid het aanhalen, je gezicht wassen met koud water en droog pakket.

Mijn ervaring met de Ayur Neem Face Pack:

De Ayur Neem Face Pack is een uitstekend gezicht pack voor de vette huid. Een enkele verpakking zal ten minste 5 toepassingen duren. Neem heeft geneeskrachtige eigenschappen en werkt om de huid te kalmeren, te genezen puistjes, check out nieuwe break en verwijdert verontreinigingen zoals olie en vuil uit de huid effectief.

De geur van het gezicht pack heeft een sterke geur van neem bladeren. Gelukkig is de geur vervaagt langzaam terwijl het product droogt. De geur moet geen probleem en het is zeker aanvaardbaar.

De consistentie van het poeder is zacht en glad. Het poeder is zeer fijn gemalen en heeft geen korrels die de huid kunnen irriteren tijdens het aanbrengen. De kleur van het poeder is beige geel. De kleur is aangenaam en verandert in een gele donkerbruin wanneer gemengd met water.

De neem gezicht pack heeft de beste mogelijkheid wanneer gemengd met rozenwater. Dit laat een koelend effect op de huid na aanbrengen en gaat ook goed aan de huid te kalmeren. Als u niet bekend bent met Rose water als gevolg van een allergie of als je het niet wilt, kunt u verder gaan en gebruik maken van de verse melk of water om het poeder neem gezicht te mengen.

Het pakket maakt gebruik neem gezichtspoeder met 'multani mitti', die werkt op het verwijderen van alle olie uit de huid, dan is de controle uit te breken vrij goed. Regelmatig gebruik van de verpakking droogt eventuele puistjes op de huid en werkt om de omvang van de puistje verlaagd. U kunt ook dit pakket te combineren met een snuifje kurkuma en toe te passen op puistjes als een behandeling ter plaatse om puistjes snel te genezen. Schoonheden van een droge huid kan dit product overslaan als het droog zal zijn al het vocht uit het gezicht. Maar je kunt nog steeds van toepassing en volg met de toepassing van een goede vochtinbrengende crème. Ik regelmatig gebruik van dit pakket en ik heb niet opgevallen geen probleem van allergie of huid. De kruiden formulering maakt het ook ideaal voor het type van de huid gevoeliger. Over het algemeen, de wrap neem bladeren een verkoelend effect op de huid en werkt, net als een pak antiseptische. Het is een geweldig product voor de zomers.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha