Ayur Mint pakket - ReviewsReiniging en wikkel Betaalbaar - Probeer eens !!


Verlangen om je huid te verwennen met de verfrissende geur van munt? Mint heeft grote voordelen huid en nu kunt u zijn goedheid tik in de vorm van Ayur Face Pack Mint. Ayur is een bekende Indiase merk dat producten produceert voor huidverzorging. Betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar, hun productlijn omvat astringents, body lotions, gezicht packs etc.

Productomschrijving:


Beweerde een product natuurlijke antiseptische te zijn, wordt Ayur Mint pak geformuleerd om te kalmeren en te genezen huiduitslag zo wijst zwarten en puistjes. Het helpt om de balans van de natuurlijke huid olie te herstellen, en vermindert scaling.

Prijs en hoeveelheid:

INR 40 per 100g

Ingrediënten:

Mint 10%, 10% zetmeel, 5% TiO2, ZrO2 2%, 1% menthol Earth QS Fuller

Instructies voor gebruik:

  • Neem voldoende Ayur Mint pak.
  • Voeg een paar druppels water of eenvoudige rozenwater.
  • Meng grondig met een lepel.
  • Breng de pasta voorzichtig over je hele gezicht.
  • Laat de pasta volledig drogen en spoelen met water.

Houdbaarheid:

Zesendertig maanden vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Ayur Mint Face Pack:

Ik graag wraps gebruiken voor mijn huid. Ik probeerde vele gezicht verpakkingen met komkommers, Multani, sandalen, enz., En had positieve resultaten. Toen kwam ik dit pakket van Ayur, wilde ik het eens te proberen.

De wrap Ayur Mint wordt geleverd in een kartonnen doos vaak. Het pakket bestaat uit een combinatie van wit en groen. Het gezicht pack is gehuisvest in de doos in een plastic hoes dik, transparant. De merknaam is in rood gedrukt overal. Na verwijdering moeten de gezichtspak worden opgeslagen in een container voor toekomstig gebruik. De verpakking is eenvoudig en klassiek robuust, waardoor het geschikt is voor op reis.

Lichtbruin, de Munt Ayur Face Pack is verkrijgbaar in poedervorm semi. De textuur is ruw en bevat gedroogde muntblaadjes, die nauwelijks kan worden gezien. Het pakket gezicht concludeert vrij van granules zijn. Het pakket heeft de vage geur van mint. Het kompres mengt gemakkelijk met water tot een dikke consistentie bij menging met water vormen. En 'vrij goedkoop voor de hoeveelheid en zou gemakkelijk duren ongeveer 4-5 toepassingen. Een kleine hoeveelheid is voldoende voor eenmalig gebruik. Het pakket gezicht verspreidt zich gemakkelijk en telt ongeveer 15-20 minuten drogen wanneer toegepast op de huid.

De Ayur mint wrap zorgt voor een verkoelende sensatie wanneer toegepast op de huid. Aangezien het product niet de huid droog, zou zeker mensen met een vette huid te voldoen. Helpt de puistjes in voor een goede maatregel. Dit pakket is niet fleuren uw huid toon. Het zuivert de as huid en laat de huid zonder olie voor een periode langer. Over het algemeen, dit pakket helpt bij het reinigen van de huid en laat het zacht en soepel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha