Ayur Herbals Hot WaxIneffectief en pijnlijke Hot Wax - Het is echt niet werkt !!


De huid wordt dagelijks blootgesteld aan vervuiling en andere milieu-omstandigheden die ravage spelen op je huid. Bovenaan behulp schoonheidsproducten die worden geladen met chemicaliën! Weet u zeker dat de producten die u gebruikt helpen uw huid? Waarom niet proberen natuurlijke plantaardige ingrediënten of die veilig en effectief zijn? Waxen niet alleen helpt om ongewenste haren te verwijderen, maar ook verwijdert de dode cellen van de huid en het looien. Daarom is het belangrijk om te weten de was wordt aangebracht op de huid.

Ayur Herbals is een vertrouwde naam in de productie van beauty producten voor huidverzorging, haarverzorging, enz. In kruiden formuleringen in de betaalbare prijsklasse voor decennia. Wax ontharing van Ayur is verkrijgbaar in twee varianten, warm en koud. De was wordt geleverd in een verpakking van plastic kuip.


Prijs:

INR 40 per 150gms

Ingrediënten:

De lijst bevat suiker, vloeibare glucose, water, glycerine, citroenzuur en geur. Ik voel, is het handig om de was thuis want het is minder tijd om te gaan naar salons. De indicaties voor waxen zijn vrij eenvoudig en zijn hieronder vermeld:

  • Neem de benodigde hoeveelheid in een container en verwarm de was.
  • Reinig het gebied dat moet worden geboend met water.
  • Breng de wax met de spatel in de richting van de haargroei. Altijd onthouden om de was te verwarmen om op te warmen, zoals u gemakkelijk kunt verbranden van de huid, als de was te heet is.
  • Na de warming-up, controleer de temperatuur van de was met uw vingers en vervolgens toepassen op de huid.
  • Een wax strip over de wax, druk stevig, en til met een lichte klik in de tegenovergestelde richting van de haargroei.
  • Vervolgens kunt u de huid te reinigen met water te wassen vlekken te verwijderen. De huid kan rood worden door wrijving, net ijsblokjes toe te passen en wrijf zachtjes om de huid te koelen. Als een product wordt gelaten na gebruik goed sluiten en op te slaan van de tank.

Mijn ervaring met de Ayur Herbals Hot Wax:

De was is in een klein bad van wit plastic. Het schip heeft een plastic deksel die niet goed sluiten of gaat het afval van het product. Ik weet echt niet dit product voor reizen aanraden, want het kon krijgen rommelig. Deze tank is een kleine variatie in grootte en voldoende voor beide armen en beide benen is.

Als u deze tub voor gezichtshaar verwijderen gebruiken zal meer dan genoeg zijn. De was wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten en dus geen irritatie van de huid veroorzaken. Het is noodzakelijk om de vereiste hoeveelheid van een afzonderlijke container, warmte zacht overdracht en gebruik. Plaats de container van was in heet water; Dit helpt consistentie te behouden tot de volledige waxen. Hot wax heeft een intens aroma en ruikt siroop gezoet met een vleugje citroen smaak. De geur is niet sterk, maar heel lief en zacht.

De consistentie van het product bij verhitting is dun en niet erg plakkerig. Hoewel, ik heb liever kleverige was als het verwijdert haar effectief. Als de consistentie te dik na verhitting, verwijdert haar gemakkelijk in één of ten hoogste twee schoten van toepassing. Ayur hot wax heeft een dunnere consistentie en maakt het haar niet volledig te verwijderen. Je moet meer dan drie keer van toepassing op al het haar te verwijderen, opnieuw aanbrengen is de tijd en de huid niet irriteren en rood. De resultaten na wax is goed, de huid is normaal, zonder allergie voor de roodheid en het haar dat terug groeit na een periode van 10 tot 15 dagen scheiden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha