Ayur Herbals Fruit Mask - BeoordelingenGeur scherp en Face Mask vrij gemiddeld - probeer minstens één keer !!


Liefde om te genieten van fruit gezicht af en toe? Het gezicht van fruit zijn mijn favorieten als voeg een prachtige natuurlijke licht op de huid. The Mask Ayur Herbals fruit is een complete voeding van de huid voor een gezonde en stralende huid. De formule heeft een goede combinatie van vers fruit extracten, rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten de huid. Het masker dringt diep door in de huid naar de cellen te verjongen, waardoor de huid helder, fris en jeugdig.

Prijs en hoeveelheid:


Rs.50 per 60 gram

Instructies voor gebruik:

 • Neem voldoende hoeveelheid masker op zijn handpalm.
 • Aanbrengen op de gereinigde huid net in een dikke laag op het gezicht en de hals, waardoor het delicate gebied rond de ogen.
 • Laten drogen voor ten minste 20 minuten of totdat het volledig droog is.
 • Spoelen met koud water in cirkelvormige bewegingen.

Belangrijkste ingrediënten:

Banaan, appel, Papaya, spinazie, bieten, datum, rood sandelhout, kurkuma en komkommer

Mijn ervaring met Ayur Herbals Fruit Mask:

The Mask Ayur Herbals fruit komt in een eenvoudige buis van witte kunststof met een witte schroefdop. Het label heeft de collage van fruit ontwerp gedrukt op de top. De dop sluit stevig en kan gemakkelijk worden vervoerd voor reizen. De buis is volledig ondoorzichtig, waardoor het erg moeilijk te houden van de mate van gebruik behouden. De vruchten masker is verkrijgbaar in maat enige optie; zou leuk geweest zijn als het kwam in varianten van kleinere en grotere. Het masker heeft aardachtige geur van een vollediger lijst met een lichte hint van fruit. Het heeft de hint van een penetrante geur. Toch verdwijnt snel en is niet erg sterk; een probleem voor mensen met een gevoelige neus niet.

De kleur masker ziet eruit als een donkergroene blad na toepassing; de kleur lijkt iets lichter als je begint te drogen worden. De structuur van het masker is zeer vergelijkbaar met een pakket klei. Het heeft een gladde zachte die helpt glijden soepel over de huid. Het masker heeft geen granen of stukken; zeer fijn gemalen en gelijkmatig op de huid. De consistentie van het masker is iets dikker en loopt niet; zou geen probleem voor de aanvraag. Een enkele hand van het masker zal de huid bedekken, product afval vermijden. Het masker kan eenvoudig worden toegepast met uw vingers of een borstel pak.

De volledige lijst van ingrediënten is niet voorzien. Ik merkte het gezichtsmasker sneldrogende tijdens het aanbrengen op de huid zelf; Ik neem aan dat dit is de aarde Fuller's als ingrediënt. Het masker droogt vrij snel in ongeveer 15 minuten. Spoelen met koud water, zoals beschreven in de productbeschrijving.

Het masker heeft een licht brandend en tintelend gevoel op de huid na aanbrengen. Het wordt vermeld in de productomschrijving, dat is te wijten aan de werking van de ingrediënten en je hebt geen zorgen te maken. De prikkelend gevoel verdwijnt snel. Het masker laat een koel- en verfrissend gevoel op de huid eenmaal is afgewassen. Het doet laat een licht gevoel van droge huid op mijn gemengde; een goede moisturizer toe te passen na het masker kan verlichten droogheid.

Ik heb regelmatig gebruikt voor een tijdje '. Ik merkte een zachte, gladde huid en een lichte gloed ook. Het helpt ook bij het verwijderen van de tan mild en licht uniformiteit op de huid. De gloed achtergelaten door het masker vrij tijdelijk en verdwijnt in 3 of 4 uur na toediening. Het masker absorbeert alle olie en onmiddellijk voorziet de huid schoon, fris en zacht.

Pro Mask Ayur Herbals Fruit:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Het komt met natuurlijke fruitextracten.
 • Het pakket is gemakkelijk te gebruiken.
 • Erg handig.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Het maakt de huid gloeien.
 • Maakt de huid zacht en glad.
 • Het verwijdert de olie uit de huid.
 • Eenvoudig aan te brengen.

Verstedelijking van het Masker Ayur Herbals Fruit:

 • Het heeft een penetrante geur die is mild; sommigen misschien niet graag.
 • Steken in eerste instantie op de huid; kunnen mensen met een gevoelige huid niet aan.
 • Het laat een licht gevoel van een droge huid.
 • De glans komt van het masker tijdelijk.
 • Niet voorzien van een volledige lijst van ingrediënten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha