Ayur Herbal Samentrekkend met Aloë VeraOlievrij en rustgevende samentrekkende - Het is heel goed voor dagelijks gebruik !!


Ik heb een vette, acne gevoelige huid mee-eter en ik ook last van open poriën; zodat ik nooit mijn CTM overslaan en religieus volgen. In eerste instantie was ik met Lotus Rosetone als toner, maar toen hoorde ik over Ayur samentrekkende en dacht aan het eens te proberen. Ik heb gebruikt voor een maand en ik ben klaar met de beoordeling. Lees verder om te weten hoe het met mij ging.

Prijs:


INR 50

Ayur samentrekkende ingrediënten met Aloë Vera:

Aqua, isopropanol, basilicum blad extract, aloë-extract, komkommer extract, allantoïne, borax, menthole, thymol, kamfer, zuiveringszout, methyl, propylparaben, geur en kleur.

Wat Ayur Samentrekkend met Aloë Vera Claims?

Een preparaat verrijkt absolute verfrissende aloë vera, mint en kamfer, te zuiveren en verfrissen je huid vette en acne gevoelige!

Indicaties voor gebruik Ayur Herbal Samentrekkend met Aloë Vera:

Neem samentrekkende katoen en schar op de huid na de reiniging en voor het aanbrengen van make-up.

Kleur Ayur samentrekkende met Aloë Vera:

Licht groen

Geur van Ayur samentrekkende met Aloë Vera:

Sterk

Mijn ervaring met Ayur Samentrekkend met Aloë Vera:

Het product wordt geleverd in een doorzichtige plastic fles, zodat u kunt zien wanneer het product gaat eindigen. Ik hou van deze functie. Het product is een donkergroene kleur en de consistentie vloeistof (uiteraard is een toner, tenslotte). De samentrekkende heeft een plastic kapje aan de bovenkant dat moeilijk ... in feite zeer moeilijk te openen en ik haat het om het te openen, omdat het pijn de nagels kwetsen. Ik bracht de samentrekkende voor andere fles nu als ik niet kan kwetsen je nagels elke keer. De geur is sterk, maar ik ben goed met haar.

Ik CTM twee keer per dag en gebruik het als een toner. Ik neem slechts 2-3 druppels in een katoenen bal en toe te passen op mijn huid. Het geeft een gevoel van frisheid aan de huid en ook reinigt mijn gezicht ... ja! Zelfs na het schoonmaken als er wat vuil achtergelaten dan zal dit helpen om het te verwijderen. Ik heb geen jeuk of een branderig gevoel.

Minimaliseren mijn poriën en controleert olie voor 3 uur dat is prijzenswaardig. Heeft mijn huid droogt niet, maar ik zou het niet aanraden om droge huid. Het houdt ook mijn gezicht vrij glans en mijn foundation glijdt gemakkelijk als het vermindert de poriën geopend. Het voorkomt ook de afscheiding van olie die vervolgens helpt bij zwarten vlekken, acne en puistjes voorkomen. Ik hou van dit product en aan te bevelen alleen de soorten vette en gecombineerde huid.

Pro:

 • Betaalbare
 • Gemakkelijk beschikbaar
 • Minimaliseert de poriën
 • Controls olie secretie
 • Onderhoudt gratis gezicht brillare-
 • Verhoog de kracht om te blijven
 • Voorkomt wijst zwarten, puistjes, acne en puistjes
 • Bevat aloë vera
 • Stel uw huid niet droog
 • Complete My CTM
 • Goed voor dagelijks gebruik

Tegen:

Ze spraken voor alle huidtypes, maar denk niet dat dat past bij uw huid droog

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha