Avon Gewoon Pretty BB Cream - Naakt - Review & SwatchDit geldt niet onvolkomenheden bevatten of staan ​​garant voor een goede afwerking - Absolute No No product !!


het noemen van een naam-vlek conditioner, conditioner beblesh, beits en beauty crèmes balsem-BB zijn hier om te blijven. Oorspronkelijk gemaakt om de huid na cosmetische ingrepen te beschermen, heeft BB cream uitgegroeid tot een onmiddellijk succes in Korea en Japan in 198 wordt aangeprezen om het geheim achter de perfecte huid droeg door beroemdheden Koreaanse zijn. BB crème is een alles-in-een product dat kan worden gebruikt als een serum, vochtinbrengende crème, foundation primer en als een lotion zonnebrandcrème.

BB crèmes zijn nog steeds nieuw voor de Indiase markt, die in India geïntroduceerd in 201 en vandaag zijn de heetste trend! Elk merk lanceert BB crèmes om het klantenbestand woo.


De BB Cream Avon Gewoon Pretty in Pink Naakt is geformuleerd met hydraterende complex van wilde roos, glycerine en shea boter, die de huid gehydrateerd houdt. Zij stelt ook voor uw huid er stralend en lichtgevend.

Prijs en hoeveelheid:

INR 199 per 18 g.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten is niet in het pakket van BB cream genoemd.

Indicaties voor gebruik:

  • Neem een ​​kleine hoeveelheid van de BB cream in de palm van je hand.
  • Dot het product over je hele gezicht en hals.
  • Zachtjes mengen de crème voor een paar minuten.
  • Laat het product vast te stellen en te volgen met de compacte, indien nodig.

Indicatie:

  • Vermijd het gebruik van het product in de buurt van de ogen.
  • Het product kan worden verwijderd met detergent.

Houdbaarheid:

Drie jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Avon Gewoon Mooi BB Cream in Naakt:

Sinds de tijd BB crèmes werden geïntroduceerd in India, was ik bezorgd om ze uit te proberen. Ik probeerde de BB crèmes van merken zoals Garnier en vond het resultaat. Maar ik was nog steeds op zoek naar een BB cream, kon ik elke dag gebruiken. Dus toen kwam ik deze BB cream in de catalogus Avon een paar maanden geleden, was ik geneigd om het eens te proberen. Avon BB cream is verkrijgbaar in twee kleuren, naakt en Licht. Ik kocht de BB cream Naakt schaduw.

De Avon Gewoon Pretty BB cream wordt geleverd in een plastic buis. De buis heeft paarse bloemen gedrukt op het, samen met de naam van het product. Het pakket is een licht roze kleur. De verpakking is stevig en kan gemakkelijk in de zak met de hand. De kap is wit van kleur en heeft een schroef systeem. Het product is reis-vriendelijk als het sluit perfect zonder verlies van product. De informatie betreffende de BB crème op de achterkant van de buis lettertype paars. De buis is ondoorzichtig, waardoor het moeilijk een tab op de hoeveelheid gebruikt product behouden. Het pakket heeft een klein gat, dat de gewenste hoeveelheid product levert.

Deze BB cream van Avon is modderige bruine kleur. De textuur is waterig en heeft een kalksteen. De geur is zeer mild en verdwijnen binnen een paar minuten na het aanbrengen. Deze BB cream zorgt voor een matte afwerking aan de huid. De combinatie van leer kost tijd. Ik paste een kleine hoeveelheid van het product op het gezicht, die mijn huid achter met een witte cast. De BB cream niet verbergen vlekken, littekens en vlekken op de huid. Geeft geen egale teint is! Zoals ontbreekt de hydraterende eigenschappen van een goede BB cream, is een goede vochtinbrengende crème nodig voor het gebruik van de crème. Deze crème blijft het gezicht gedurende 2-3 uur. Algemeen heb deze BB cream niet werken voor mij helemaal en had geen schijn in zijn verklaringen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha