Automatische updates in Regedit in Windows XP uitschakelenComputer gebruikers en systeembeheerders meestal de instellingen van de automatische updates XP wijzigen via de Group Policy Editor in Windows. U kunt deze editor te negeren en automatische updates uit te schakelen door het maken van wijzigingen in het register van Windows in plaats daarvan. Het Windows-register is een database waarin instellingen en opties opslaat voor Windows. Het register heeft een sleutel die bepaalt of er updates zijn, evenals de datum en het tijdstip van de XP te installeren. Werk op deze knop om de automatische updates in Windows XP uit te schakelen.

Klik op de Windows "Start" knop om het menu Start te openen. Typ "regedit" en druk op "Enter". De Register-editor wordt geopend.

Klik op "Bestand" en kies "Exporteren" om het weer te geven "Export Registry File System." Gebruik dit venster om een ​​reservekopie van het register op te slaan voor het geval dat je nodig hebt om te herstellen op een later tijdstip.


Voer een naam voor het back-upbestand in de "Bestandsnaam" en klik op "Opslaan". Regedit zal het bestand op te slaan.

Navigeer naar deze registersleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows \ WindowsUpdate \ AU

Klik met de rechtermuisknop "AU" en kies "Nieuw" om een ​​lijst met opties weer te geven.

Selecteer "DWORD (32-bits)" in de lijst. De editor zal een nieuwe waarde aan de rechterkant van het scherm ontstaan. Klik met de rechtermuisknop op de waarde en selecteert u "Rename". Typ "NoAutoUpdate" om de sleutel om die naam te geven.

Rechts-cick "NoAutoUpdate" en kies "Nieuw". Een lijst met opties wordt geopend. Selecteer "modfiy" uit de lijst met opties. De "DWORD-waarde bewerken" wordt geopend en een tekstvak.

Type "1" (zonder haakjes) in het tekstvak en klik op "OK".

Klik op "Bestand" aan de bovenkant van de editor-venster en selecteer "Exit" om de editor te verlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha